Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte Centar za unapređenje kvalitete života "Apolon" Zagreb

Otkrijte Centar za unapređenje kvalitete života "Apolon" Zagreb

Centar za unapređenje kvalitete života "Apolon" iz Zagreba već 16 godina promiče cjeloviti pristup zdravlju i dobrobiti svih generacija, nudeći jedinstvenu kombinaciju drevnih duhovnih tehnika i suvremenih metoda

Osnovan 2008. godine, ova udruga ima za cilj poboljšanje psihofizičkog stanja svojih polaznika putem raznovrsnih programa i edukacija, prilagođenih različitim životnim fazama.

Holistički pristup zdravlju i dobrobiti

Centar "Apolon" se ističe svojom misijom da kroz cjeloviti pristup poboljša kvalitetu života svakog pojedinca, usmjeravajući se na ravnotežu između fizičkog, mentalnog i emocionalnog stanja. To ga čini puno više od običnog centra za tjelovježbu. Kroz inovativne i specijalizirane programe, centar potiče svoje polaznike da razvijaju svoje tijelo, duh i um. Posebnu pažnju posvećuje osjetljivim društvenim skupinama, poput trudnica, majki, djece i starijih osoba, nudeći personalizirane programe usmjerene na njihove specifične potrebe.

Širok spektar programa i aktivnosti

Udruga nudi bogatu paletu aktivnosti koja uključuje tradicionalne tjelesne vježbe, ali i mnogo više. Uz tečajeve joge, yogalatesa i orijentalnog plesa, tu su i Tai chi te Qigong za žene, poseban program namijenjen očuvanju ženske energije i zdravlja. Osim toga, udruga nudi i korektivne posturalne vježbe, koje pomažu u poboljšanju držanja i smanjenju problema povezanih s nepravovremenim tjelesnim postavkama, te rekreativne vježbe prilagođene svim generacijama.

No, ono što centar "Apolon" razlikuje od drugih sličnih institucija je bogata ponuda antistresnih programa. Uključene su radionice o emocijama, svjesno disanje, relaksacija smijehom, oslobađanje glasa, zvukoterapija te Total Body Relax satovi potpunog opuštanja. Polaznici također mogu sudjelovati u Mindfulness meditaciji, obiteljskim i poslovnim konstelacijama te tehnikama emocionalne slobode (EFT – tapkanje). Ovi programi usmjereni su na smanjenje stresa, jačanje emocionalne otpornosti i postizanje dublje povezanosti sa samim sobom.

Edukativni programi za osobni razvoj

Osim programa tjelesne aktivnosti i opuštanja, "Apolon" je usmjeren i na edukaciju. Centar nudi raznovrsne edukativne programe, uključujući teme poput lakšeg roditeljstva, pravilnog dojenja, NLP edukacije, Access Bars te masaža i samomasaža, s posebnim naglaskom na prevenciju problema uzrokovanih dugotrajnim sjedenjem. Ovi programi omogućuju polaznicima da usvoje vještine i znanja koja im pomažu u svakodnevnom životu, kako u privatnom tako i u profesionalnom okruženju. Također, “Apolon” nudi i mogućnost dobivanja certifikata za neke od programa.

Podrška zajednici i cjeloživotno učenje

Jedna od temeljnih djelatnosti centra je promicanje prevencije i unapređenja zdravlja te poticanje osobnog razvoja i cjeloživotnog učenja. "Apolon" djeluje i na području zaštite ljudskih prava i duhovnosti, podržavajući kreativno izražavanje kroz razne programe i radionice. Centar nudi polaznicima mogućnost razvijanja vlastitih potencijala i suočavanja s izazovima u sigurnom i podržavajućem okruženju.

Personalizirani pristup i stručni tim

Centar "Apolon" ponosi se svojim certificiranim instruktorima koji imaju bogato međunarodno iskustvo te se kontinuirano educiraju. Svaki program osmišljen je tako da se prilagodi individualnim potrebama polaznika, a grupe su male kako bi se osigurala osobna pažnja i maksimalna učinkovitost. Polaznicima se nudi podrška kroz cijeli proces, čime se dodatno potiče njihov osobni rast i razvoj.

Zašto odabrati "Apolon"?

Ono što "Apolon" čini jedinstvenim je njegov sveobuhvatni pristup zdravlju i dobrobiti. Ovdje zdravlje nije samo odsutnost bolesti, već sklad između tijela, uma i duha. Kroz raznovrsne programe, centar nudi cjelokupnu podršku za postizanje ravnoteže u svim aspektima života. Osim tjelesne aktivnosti, polaznici imaju priliku raditi na svom emocionalnom zdravlju, osobnom razvoju i smanjenju stresa, što ih čini otpornijima na svakodnevne izazove.

Pridružite se zajednici "Apolon"

Centar "Apolon" otvoren je za sve koji žele poboljšati svoje zdravlje, energiju i raspoloženje. Bilo da se radi o tjelesnoj aktivnosti, edukaciji, meditaciji ili antistresnim radionicama, svaki član obitelji može pronaći nešto za sebe. Centar potiče povezivanje s vlastitom unutarnjom snagom i izgradnju harmoničnijeg života.

Za više informacija o programima, zainteresirani mogu posjetiti njihovu web stranicu ili ih kontaktirati putem e-maila na: apolon.studio@gmail.com. S "Apolonom", rad na sebi danas postaje temelj za jaču i sretniju budućnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Cigla po cigla, Xi Jinping pokreće suradnju BRICS-a
PROMO

Cigla po cigla, Xi Jinping pokreće suradnju BRICS-a

Kineski predsjednik Xi Jinping pozira za zajedničku fotografiju s ostalim liderima koji su sudjelovali u BRICS-Africa Outreach i BRICS Plus dijalogu u Johannesburgu, Južna Afrika, 24. kolovoza 2023.
Osvoji dvije ulaznice za koncert benda Dream Theater i upoznavanje s članovima!
NAGRADNI NATJEČAJ

Osvoji dvije ulaznice za koncert benda Dream Theater i upoznavanje s članovima!

Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite upoznavanje s bendom Dream Theater i fan pit ulaznicu za sebe i pratnju!
Što trebate znati prije pregleda prostate?
PROMO

Što trebate znati prije pregleda prostate?

Redoviti pregledi prostate preporučuju se muškarcima starijima od 50 godina. U slučajevima kada u obitelji postoji povijest oboljenja, prvi pregled bi trebalo obaviti i ranije