Obavijesti

Promo sadržaj

Osjetite bezbrižnost godišnjeg odmora i izbjegnite najčešće ljetne prevare koje vrebaju

Osjetite bezbrižnost godišnjeg odmora i izbjegnite najčešće ljetne prevare koje vrebaju

Uz pomoć Aircash Mastercard kartice novac možete držati na jednome mjestu i kontrolirati troškove. Dobra stvar je i da Airchash karticu možete napuniti gotovinom na preko 100.000 prodajnih mjesta u EU

VIDEO

Ljeto je razdoblje u kojem prevaranti i lopovi rado koriste to što ste kod kuće sami ili ste otišli na odmor. Ni džeparoši ne miruju, a ljetne gužve idealna su prilika da vam netko neprimjetno ukrade novčanik. Zbog toga budite oprezniji, ali ne dajte se uplašiti.

'Operiraju' u tandemu

Kako bi ušli u stan, prevaranti se često lažno predstavljaju kao djelatnici neke od državnih ili gradskih institucija, posebno ako u stanu imate starije osobe, koje su im najdraža meta. Osim toga, nepoznatima pred vratima nikad nemojte dati do znanja da ste sami u stanu ili u kući, a isto tako nikom nemojte davati osobne dokumente, bankovne kartice, PIN-ove. I uvijek imajte na umu da čarapa nije kasica. Ne držite veće iznose u domu ili apartmanu jer vaša tajna skrovišta nikad nisu sasvim sigurna.

Novac nikad ne držite u stanu

Držite novac na jednom mjestu

Uz pomoć aplikacije Aircash i Aircash Mastercard kartice novac možete držati na jednome mjestu i kontrolirati troškove. Dobra stvar je i da Aircash Mastercard karticu možete napuniti gotovinom na preko 100.000 prodajnih mjesta u EU, a aktivacija je u  Aircash aplikaciji, bez papirologije. Aircash Mastercard kartica je prepaid kartica što znači da raspolažete samo s novcem kojeg si uplatite na karticu. Osim toga, nema mjesečnih naknada i povezivanja s bankovinim računom. 

A kako do nje? 

Kupite karticu na Amazonu ili na prodajnim mjestima (iNovine, Tisak, INA, Konzum). Cijena joj je 5 eura.  A jednom kada ste svoju Aircash Mastercard karticu kupili, put do njezine aktivacije je vrlo jednostavan! 

1. Kliknite na ikonu kartice u donjem lijevom kutu.


2. Kliknite na Aktiviraj kupljenu karticu.


3. Skenirajte QR kod s poleđine kartice i trenutačno aktivirajte svoju karticu.

 

Nema straha od krađa

Stanje u Aircash novčaniku odgovara stanju na kartici i možete trošiti sav novac koji imate u svojem Aircash novčaniku! Možete imati više prepaid Aircash Mastercard kartica i svakoj možete postavljati limite potrošnje i ograničavati isplatu na bankomatima.

Uz pomoć Aircasha jednim dodirom možete plaćati što želite

Uz svoj Aircash uvijek možete biti sigurni i napuniti gotovinom ili kartičnim uplatama te primitkom novca na Aircash. Aircash Mastercard karticom možete plaćati zaista sve. Od autobusnih i trajektnih karata, računa, parkiranja, pa sve do ENC uređaja, mobilnih vaučera i PlayStation vaučera, a od svega toga ste, uz ovu prepaid karticu, udaljeni samo jedan klik. Dobra je vijest za sve sadašnje i buduće korisnike da broj dostupnih usluga stalno raste.

No, svakako, dodatni bonus je što izbjegavate nepotrebne naknade, a ono najvažnije, vaš je novac na jednom mjestu siguran i daleko od lopova! A u slučaju da izgubite svoju Aircash Mastercard karticu, ništa ne brinite jer ju možete blokirati u aplikaciji, također, samo jedim klikom!

Osvojite ručnik za plažu! 

Korištenjem  Aircash Mastercard kartice u inozemstvu možete izbjeći visoke naknade za zamjenu valuta koje naplaćuju druge kartice. Uz kartice Aircash Mastercard svako vaše putovanje može postati povoljnije, sigurnije i ugodnije.

Ako još niste, skinite mobilnu aplikaciju Aircash na svoj pametni telefon već danas i otkrijte mnoge pogodnosti za putovanja koje su udaljene samo jedan klik. No ako ste već korisnik aplikacije Aircash, ili to upravo planirate postati, ne propustite priliku ispuniti nagradni obrazac jer prvih sto čitatelja ovog članka koji se prijave dobivaju Aircash ručnik na svoju adresu.

Požurite, prijavite se ovdje i osvojite najpoželjniji dodatak za plažu ovog ljeta!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.