Obavijesti

Promo sadržaj

Od 100% hrvatskog mlijeka: Novi proizvodi Kravica Kraljica

Od 100% hrvatskog mlijeka: Novi proizvodi Kravica Kraljica

Nakon trajnog mlijeka, sira s vrhnjem, jogurta, grčkog jogurta, kiselog vrhnja i vrhnja za kuhanje, asortiman mliječnih proizvoda „Kravica Kraljica“ obogaćen je novim proizvodima

Riječ je o svježem mlijeku s produženim rokom trajnosti te jogurtu, kefiru i probiotskim napitcima u prikladnom pakiranju u bočici od 330g.

Linija probiotskih napitaka Probitas obogaćena je probioticima Bifidobacterium (BB-12®) i Lactobacillus acidophilus (LA-5®), koji pospješuju zdravstvene dobrobiti i uspostavljaju ravnotežu crijevne mikroflore. Probitas napitci odličan su međuobrok s tri različita okusa natur, jagoda i kupina.  Funkcionalnim proizvodima Kravice Kraljice priključio se i kremasti kefir bogat kalcijem. U samo jednoj bočici kefira krije se polovica dnevnih potreba za ovim vrijednim mineralom koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Prvo svježe mlijeko na našem tržištu koje je pakirano u ambalažu napravljenu od 82% materijala na biljnoj bazi je svježe mlijeko Kravica Kraljica s 3,2% mliječne masti. Osim ekološki prihvatljive ambalaže ovo mlijeko je specifično i po roku trajnosti od 21 dan, što je dvostruko više od standardnog svježeg mlijeka na tržištu. U proizvodnji se koristi samo domaće mlijeko od 3,2% mliječne masti, a za duži rok trajanja ključno je  čuvanje u hladnjaku na temperaturi od 4 ° do 8°C.

Za mliječne proizvode Kravica Kraljica 100% domaće mlijeko dolazi s farmi Belja, Vupika i farmi kooperanata. Riječ je o deset velikih farmi, 300 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i ukupno 7.500 kravica. Kako je Belje jedini veliki proizvođač mliječnih proizvoda u Hrvatskoj, koji se bavi i proizvodnjom mlijeka na vlastitim farmama, na proizvodima „Kravica Kraljica“ ponosno stoji oznaka 100% hrvatsko mlijeko jer je uistinu riječ o domaćoj proizvodnji koja ima sljedivost od farme do stola.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.