Obavijesti

Promo sadržaj

Novi standard stanovanja na Kvarneru: ekskluzivni projekti u ponudi Spatium nekretnina

Novi standard stanovanja na Kvarneru: ekskluzivni projekti u ponudi Spatium nekretnina

Spatium Nekretnine predstavlja dva vrhunska projekta: "Marčeljeva Draga" u Rijeci i "Sun Hills" u Njivicama na otoku Krku, sjedinjujući udobnost, eleganciju i investicijsku vrijednost

Na Kvarneru se razvijaju moderni projekti koji oblikuju nove standarde stanovanja, a Spatium Nekretnine su u središtu tog trenda. Projekti iz njihove ponude kombiniraju luksuz, udobnost i investicijsku vrijednost, postavljajući standarde za suvremeni način života. Projekt Marčeljeva Draga u Rijeci ističe se kao primjer elegancije i funkcionalnosti.

Projekt Marčeljeva Draga: elegancija i funkcionalnost u srcu Rijeke

Na jednoj od najtraženijih lokacija u Rijeci, Spatium Nekretnine predstavljaju kompleks od 10 luksuznih stanova koji postavljaju nove standarde života. Svaki aspekt ovih stanova osmišljen je s iznimnom pažnjom prema detaljima. Moderan dizajn, vrhunska izgradnja i pažljivo odabrani materijali čine ove stanove neodoljivim izborom za sve koji traže spoj elegancije i praktičnosti. Blizina plaža, sportskih objekata i ostalih sadržaja čini ovaj kompleks idealnim mjestom koje sjedinjuje urbani životni stil s prirodnim okruženjem, pružajući stanarima najbolje od oba svijeta.

Projekt "Sun Hills" u Njivicama: luksuzno stanovanje i odmor na jednom mjestu

Tri zgrade s po četiri stana nude nevjerojatan raspored prilagođen kako za odmor, tako i za svakodnevni život. Posebno se ističu prizemni stanovi s privatnim bazenima, te stan na drugom katu s prostranom krovnom terasom. Svaka stambena jedinica opremljena je vrhunskim materijalima i modernim sustavima poput podnog grijanja i pametnog upravljanja, pružajući optimalnu udobnost i energetsku učinkovitost. Smješten na otoku Krku, poznatom po prekrasnim plažama i blagoj klimi, ovaj kompleks nudi savršeno mjesto za opuštanje i stanovanje tijekom cijele godine.

Udobnost i luksuz bez kompromisa

Osim vrhunskog dizajna, svaki stan u oba projekta opremljen je samo najkvalitetnijim materijalima, što ih čini ne samo estetski privlačnim, već i dugotrajnim i funkcionalnim. Parketi pružaju toplinu i eleganciju prostorima, dok keramičke pločice u kupaonicama i kuhinjama kombiniraju stil i praktičnost. Aluminijska stolarija osigurava visoku razinu sigurnosti i energetske učinkovitosti, dok podno grijanje osigurava ravnomjerno zagrijavanje prostorija. Pametni sustavi dodatno unapređuju stanovanje, omogućavajući praktično upravljanje različitim funkcijama doma.

Posebno treba istaknuti penthouse u Marčeljevoj Dragi, koji nudi dodatne pogodnosti kako bi pružio vrhunski doživljaj luksuza i udobnosti. Osim standardnih luksuznih značajki, poput jacuzzija, vanjskog roštilja i kamina, ovaj penthouse je dizajniran kako bi zadovoljio i najistančanije ukuse. Svaki detalj je pažljivo promišljen kako bi stvorio prostor koji odražava visoki standard života i pruža nezaboravan doživljaj stanovanja.

Projekti „Marčeljeva Draga“ u Rijeci i „Sun Hills" u Njivicama predstavljaju ne samo simbol luksuza, već i novi standard stanovanja na Kvarneru. Njihov beskompromisni fokus na modernom dizajnu, vrhunskim materijalima i izvanrednoj lokaciji čine ih neodoljivim izborom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.