Obavijesti

Promo sadržaj

Nova STICKERMANIJA educira i upoznaje djecu s ljepotama Hrvatske

Nova STICKERMANIJA educira i upoznaje djecu s ljepotama Hrvatske
6

Popularni dječji album i samoljepljive sličice STICKERMANIA vraćaju se u SPAR i INTERSPAR trgovine – ove godine dječak Oskar i robot Bo istražuju Hrvatsku, a novost su STICKERMANIA PLIŠANCI - divlja svinja, sredozemna medvjedica, dalmatiner, hobotnica , magarac i dupin

SPAR će ove godine sredstva prikupljena prodajom STICKERMANIA albuma donirati Muzeju Like Gospić za Memorijalni centar „Nikola Tesla“ u Smiljanu.

U sve SPAR i INTERSPAR trgovine stiglo je novo izdanje STICKERMANIJE, prepoznatljivog programa vjernosti koji ove godine donosi bogatu bazu znanja o prirodnim i kulturnim ljepotama Hrvatske. STICKERMANIA je edukativni album sa samoljepljivim sličicama koji na interaktivni način educira djecu o našoj domovini, a koji i roditeljima prenosi nova znanja i zanimljivosti.

Glavni junaci ovogodišnje STICKERMANIJE ponovno su dvanaestogodišnji dječak Oskar i njegov najbolji prijatelji, robot Bo, kojima su uzori najslavniji istraživači ovog svijeta. Nakon putovanja po stvarnim i fiktivnim destinacijama diljem svijeta, odlučili su ovogodišnju avanturu provest u Hrvatskoj. U društvu svojih novih prijatelja - dalmatinerom Darom, sredozemnom medvjedicom Adrijanom, magarcem Mekijem, dupinom Dadom, divljom svinjom Divom i hobotnicom Henom, posjećuju 32 lokacije diljem Hrvatske koje su dom više od 200 životinja, biljaka i atrakcija karakterističnih za pojedine lokacije.

Spomenuti životinjski prijatelji neće praviti društvo samo Oskaru i Bou, već mogu postati i najbolji prijatelji najmlađima jer u okviru ovogodišnje STICKERMANIJE dolaze u obliku PLIŠANACA u sve SPAR i INTERSPAR trgovine. Vjernim skupljanjem sličica prikupljaju se i bodovi koji se mogu iskoristiti za cjenovni popust prilikom kupovine plišanih igračaka u liku psa dalmatinera, sredozemne medvjedice, magarca, dupina, divlje svinje i hobotnice.

Nova sezona STICKERMANIJE ponovno ima donacijski aspekt – SPAR Hrvatska će od prodaje svakog STICKERMANIA albuma donirati po 0,15 eura Muzeju Like Gospić za Memorijalni centar „Nikola Tesla“ u Smiljanu i tako odati počast najvećem umu s ovih prostora. Zaposlenici Memorijalnog centra „Nikola Tesla“ prenose djeci i mladima neprocjenjivo znanje o Nikoli Tesli i Hrvatskoj, baš poput Oskara i Boa koji ih posjećuju tijekom svojih avantura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Evo kako do pregleda u privatnim poliklinikama bez visokih troškova
PROMO

Evo kako do pregleda u privatnim poliklinikama bez visokih troškova

Uz novo zdravstveno osiguranje za samo nekoliko eura mjesečno više obavite sistematske i specijalističke preglede te laboratorijske pretrage bez dugih čekanja i uputnice
Možemo li stvarno održati optimalnu funkciju našeg imuniteta i što to uopće znači?
PROMO

Možemo li stvarno održati optimalnu funkciju našeg imuniteta i što to uopće znači?

Pripremite maramice, limun i čaj - počela je sezona prehlade i gripe. Ne radi se, naravno, o službenom početku sezone, bakterije i virusi su uvijek oko nas, ali svi znamo da više šmrcamo, kašljemo i kišemo upravo tijekom hladnijih mjeseci.
Kina postaje sve privlačnija investicijska destinacija
PROMO

Kina postaje sve privlačnija investicijska destinacija

Prema podacima za prva tri tromjesečja, aktivnosti na kineskom tržištu zabilježile su rast, a ukupna maloprodaja robe široke potrošnje povećala se za 3,3 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine