Obavijesti

Promo sadržaj

Nije šala! Znamo kako povoljno putovati svijetom i izbjeći plaćanje dodatnih naknada

Nije šala! Znamo kako povoljno putovati svijetom i izbjeći plaćanje dodatnih naknada
3

Planiranje putovanja unaprijed često donosi popuste, a još jedna stvar koja će vam svakako olakšati je korištenje pravih alata poput Aircash Mastercard kartice, uz koju je moguće značajno uštedjeti

Svi volimo putovanja, posebno ljeti kad je vrijeme godišnjih odmora. No, rijetko putujemo kad želimo i koliko želimo. Svi imamo isti ograničavajući faktor - novac. Ali, nije uvijek nužno odreći se svojih želja i snova -  važno je pametno planirati, posložiti prioritete i usmjeriti se na ono što želimo postići. 

Glavna stavka svakog putovanja

Određivanje budžeta uvijek neka bude prva stvar kod organiziranja putovanja. Uz Aircash Mastercard karticu to nikad nije bilo lakše, a riječ je o prepaid kartici koju sami dopunjujete, ne zahtijeva bankovni račun i nema mjesečnu naknadu, a njezin napredan sigurnosni sustav omogućuje sigurnu kupnju.

Karticu je moguće kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Europe, a jednom kad je kupite, aktivacija je jednostavna u Aircash aplikaciji. I to, bez papirologije! Osim toga nema mjesečnih naknada i nije nužno povezivanje s bankovnim računom, a gotovinom je možete napuniti na preko 100.000 prodajnih mjesta u EU ili upotrijebite svoje bankovne kartice za uplatu do 700 € u svoj Aircash novčanik. Na bilo kojem bankomatu možete podići gotovinu s Aircasha u sekundi bez obzira na to tko ju šalje i odakle.

A kako aktivirati Aircash Mastercard karticu? Jednostavno i lako! 

1. Kliknite na ikonu kartice u donjem lijevom kutu.


2. Klikni na Aktiviraj kupljenu karticu.


3. Skenirajte QR kod s poleđine kartice i trenutačno aktivirajte svoju karticu.

Stanje u Aircash novčaniku odgovara stanju na kartici i možete trošiti sav novac kojeg imate u svom Aircash novčaniku!

Planiranje unaprijed često donosi popuste

A jednom kad ste odredili budžet i ovisno o lokaciji na koju planirate otići, često najveći dio budžeta ode na avionske karte. Ali to ne mora uvijek biti slučaj. 

U svijetu gdje cijene letova mogu dramatično varirati, pronalazak najjeftinijih aviokarata može biti pravi izazov. Srećom, s pravim alatima i rasporedom troškova unutar Aircash aplikacije i malo znanja, možete otkriti fantastične ponude koje će vaše putovanje učiniti pristupačnijim. Zato pratite stranice aviokompanija i njihove akcije kako biste pronašli kartu koja vam najbolje odgovara po cijeni koja se uklapa u vaš budžet. 

Postavite prioritete i limite 

Prioritete trebate posložiti i kad je u pitanju smještaj. Ako želite više novaca odvojiti za izlete i aktivnosti, a smještaj vam nije toliko bitan, jeftnije opcije svakako su one koje ne podrazumijevaju hotelski smještaj. Još jedna stvar koja će vam svakako olakšati je korištenje pravih alata poput Aircash Mastercard kartice, uz koju je moguće rasporediti troškove i značajno uštedjeti.

A kad je riječ o ljetnim putovanjima, destinacijama i uštedama, ono što je vrlo važno - u  Aircash Novčaniku možete imati više Aircash Mastercard kartica i svakoj možete postavljati limite potrošnje, ograničavati isplatu na bankomatima ili online kupnju! Svoj Aircash uvijek možete napuniti gotovinom ili kartičnim uplatama te primitkom novca na Aircash.

A što plaćati s Aircash Mastercard karticom? Sve. Autobusne i trajektne karte, račune, parkiranje, ENC, mobilne vaučere, PlayStation vaučere – sve to možete platiti uz pomoć Aircasha jednim dodirom, a broj dostupnih usluga stalno raste.

Iskoristite prednosti prepaid kartice i osvojite ručnik za plažu!

Odlučite li provesti godišnji odmor negdje u inozemstvu, korištenjem Aircash Mastercard kartice možete izbjeći visoke naknade za zamjenu valuta koje naplaćuju druge kartice. Uz Aircash Mastercard karticu, svako ljetno putovanje može postati povoljnije, sigurnije i ugodnije.

No ako ste već korisnik Aircash aplikacije, ili to upravo planirate postati, ne propustite priliku ispuniti nagradni obrazac jer prvih sto čitatelja ovog članka koji se prijave dobivaju Aircash ručnik na svoju adresu. Požurite, prijavite se OVDJE i osvojite najpoželjniji dodatak za plažu ovog ljeta!

I na kraju - otkrijte mnoge pogodnosti za putovanja koje su udaljene samo jedan klik!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.