Obavijesti

Promo sadržaj

Neobični zarolani kroasani s belgijskom kremom postat će vaša go-to slastica

Neobični zarolani kroasani s belgijskom kremom postat će vaša go-to slastica
10

U Račkoga 10 odsad ćete moći kupiti svoju omiljenu kavu i neki slatki ili slani zalogaj i nastaviti u svoj dan sretniji i poletniji.

Za sve one koji po internetu svakodnevno pretražuju mjesta na kojima mogu probati nešto novo i uzbudljivo svakako će obradovati vijest o još jednoj Ziggy's coffee shop lokaciji u Zagrebu! U Račkoga 10 odsad ćete moći kupiti svoju omiljenu kavu i neki slatki ili slani zalogaj i nastaviti u svoj dan sretniji i poletniji. Nedavno su u Ziggy's-u svoj veliki izbor vrhunskih slastica i slanih zalogaja obogatiti za još jedan preukusan i neodoljiv proizvod – Ziggy's rolls.

Ziggy's rolls su novi okrugli kroasani djelomično umočeni u tri različite kreme, a izgledaju izuzetno atraktivno i neodoljivo. Možete odabrati između kreme od bijele čokolade i kokosa, čokolade i lješnjaka ili Ruby i maline. Kreme su profinjene, jako ukusne i veganske, a ne sadrže gluten, umjetna bojila i soju, a okus im je raskošan i nježan u isto vrijeme. Svakako treba naglasiti da ove vrhunske kreme Callebaut stižu ravno iz Belgije – zemlje čokolade. A ako vam ni to nije dovoljno, u Ziggy's-u će vam na zahtjev kroasan napuniti Nutellom, za onaj ekstra čoko kick koji nam ponekad svima treba.

10
| Foto: PROMO

Ako slučajno niste ljubitelj kroasana – ne zaboravite da se u Ziggy's-u osim ovim novim neodoljivim rollsima od lisnatog tijesta možete zasladiti popularnom i jako jako finom portugalskom slasticom Pastel de Nata koja je upravo zbog Ziggy's-a postala izuzetno tražena i voljena i u Zagrebu. Osim njih u ponudi su brojne druge slatke i slane poslastice koje će vas zasigurno zasititi i razveseliti.

Kada sljedeći put navratite u ovaj odličan coffee shop, a poželite popiti nešto umjesto kave sjetite se novih Matcha Latte, napitaka zanimljive zelene boje i karakterističnog, pomalo zemljanog okusa koji će vas razbuditi, a u isto vrijeme i opustiti. Za razliku od kave koja sadrži kofein i nakon čije ćemo se konzumacije nakon nekog vremena ponovno osjećati umorno, matcha sadrži aminokiselinu L-teanin koja promiče opuštenost i poboljšava koncentraciju na duži period. Matcha je također prepuna antioksidansa koji su izuzetno bitni u borbi protiv slobodnih radikala i za jačanje imunološkog sustava i zbog svega toga postaje sve popularnija i zdravija alternativa kavi.

U Ziggy's možete probati Matchu Latte sa zobenim ili kravljim mlijekom kao topli ili hladni napitak te ledeno hladnu Iced Strawberry Matchu privlačnog okusa i zeleno-ružičaste boje, upravo idealnu za nadolazeće ljetne vrućine. U Ziggy's-u matcha prah nabavljaju isključivo od mladog domaćeg branda SAMO Matcha koji nudi organsku Otsuka ceremonijalnu matchu iz japanske regije Shizuoka.

A čak i ako ne volite novitete i želite popiti samo jednu dobru, aromatičnu, nezaboravnu kavu po svom ukusu – imate velik razlog svratiti do Ziggy's coffee shopa koji se u Zagrebu sada nalazi na pet adresa, već spomenutoj novoj lokaciji u Račkoga 10, u Ilici 41, na Kvaternikovom trgu, na okretištu Savski most i u poslovnoj zgradi Hoto Tower, ali i u obliku mobilnog Ziggy's coffee shopa. Za još više informacija zapratite Instagram profil: https://www.instagram.com/ziggyscoffee.hr/?hl=en

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"
PROMO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"

Ove godine očekuje se oko 30 jahaćih parova koji će u finalnoj utakmici pokušati doći do najboljeg rezultata

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom
PROMO

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom

Nastavak aktivnog doprinosa očuvanju okoliša i brige za lokalnu zajednicu
Povratak zaboravljenog detalja u domove
PROMO

Povratak zaboravljenog detalja u domove

Bilo da je riječ o bezvremenskoj eleganciji ili smjelim stilovima koji zahtijevaju dozu hrabrosti, tepisi se ponovno vraćaju kao nezaobilazni detalj interijera.