Najbolje ljetne vibracije u Aquaparku MartiLandia | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolje ljetne vibracije u Aquaparku MartiLandia

Najbolje ljetne vibracije u Aquaparku MartiLandia
7

Na samo sat vremena vožnje od Zagreba, Aquapark MartiLandia smjestio se usred bujnog zelenog krajolika najsjevernije Hrvatske regije.

Ova destinacija u Međimurju predstavlja odlično osvježenje za one koji traže bijeg od ljetnih vrućina. Kada se živa na termometru podiže, ne postoji bolji način nego rashladiti se skokom u prostrane bazene aquaparka.

Aquapark usred zelene oaze netaknute prirode

Terme Sveti Martin već su nadaleko poznate kao zelena oaza zdravlja, opuštanja, ali i savršene ljetne avanture. Upravo se ovdje, u samom srcu Međimurja, nalazi mjesto koje nudi nezaboravne trenutke odmora, zabave i užitaka. U Aquaparku MartiLandia svatko će pronaći nešto za sebe. Smješten na površini od 26 hektara, posjetitelji u ovom vodenom carstvu mogu uživati u različitim toboganima za savršenu dozu adrenalina, opustiti se u toplim whirlpoolima ili se prepustiti stručnim rukama terapeuta uz masaže pod baldahinima. Svake subote u MartiLandiji održavaju se tematske zabave s posebnim ponudama i DJ Mariom Horvatom koji atmosferu drži na uzavreloj visini s najboljim hitovima za pjevušenje na udobnoj ležaljci.

Nezaboravna avantura za najmlađe goste

Za klince i klinceze, Aquapark MartiLandia, mjesto je gdje će stvoriti svoje najdraže uspomene, a u tome će im pomoći Marti i Martina, maskote aquaparka i Terma Sveti Martin. Osim što se mogu zabavljati na dječjem vodenom igralištu i velikom Jungle Gym igralištu na pijesku, djeca bezbrižno mogu uživati u vodenoj raznonodi jer ovaj aquapark nudi i osjenčani dječji bazen koji osigurava da vaši najmlađi članovi obitelji nisu na direktnom suncu. A da zabave nikad ne nedostaje brine se vrhunski animacijski tim, koji je već pripremio zabavne nagradne igre, natjecanja i brojne druge aktivnosti na otvorenom, u kojima mogu sudjelovati i mali i veliki.

Idealna destinacija za bijeg iz grada

Ako tražite mjesto za bijeg od vrelog gradskog asfalta, Aquapark MartiLandia i Terme Sveti Martin destinacija su koju ne smijete propustiti. Za sve koji više vole hlad tu su unutarnji bazeni The Temple of Life s ljekovitom termalnom vodom ili Wellness centar koji nudi bezbroj različitih masaža i tretmana pripremljenim s lokalnim proizvodima. Nakon cjelodnevnog uživanja u vodenim aktivnostima, nikako ne smijete propustiti Pub Potkova koji se nalazi na svega nekoliko koraka nasuprot aquaparku. Pružite si priliku i kušajte ukusne domaće burgere od 100% domaće Black Angus junetine i lokalnih sastojaka kao i vlastito St. Martin's pivo, nastalo u suradnji s međimurskom pivovarom Lepi dečki.

Aquapark MartiLandia otvoren je svaki dan od 10 do 20 sati, a tobogani su dostupni od 11 do 19 sati. Za one koji žele produžiti uživanje, unutarnji bazeni rade od ponedjeljka do četvrtka do 22 sata, te petkom, subotom i dan prije praznika do ponoći, omogućavajući tako i noćno kupanje kao poseban doživljaj.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.termesvetimartin.com ili službenom Facebook profilu Aquaparka MartiLandia.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske i uštedite!
PROMO

Upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske i uštedite!

Gastronomsko ljeto uz MealPass!

IQ agencija otkrit će Vam put do prepoznatljivog identiteta tvrtke
PROMO

IQ agencija otkrit će Vam put do prepoznatljivog identiteta tvrtke

U današnjem digitalnom dobu, procjenjuje se da prosječan korisnik interneta vidi između 4,000 i 10,000 oglasa dnevno. Kako se brend može istaknuti u takvom prenatrpanom okruženju?
Proslavite 25. rođendan A1 Hrvatska uz jedinstveni poklon
PROMO

Proslavite 25. rođendan A1 Hrvatska uz jedinstveni poklon

Danas kada se parkirate u gradu jednostavno uzmete svoj mobitel i utipkate registracijsku oznaku u SMS poruci koju pošaljete na broj zone parkinga, bez razmišljanja. Ali, jeste li znali da je A1 Hrvatska, tadašnji Vipnet, prije točno 23 godine, prvi u svijetu predstavio SMS parking?