Nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije – Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije – Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja

Nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije – Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja
8

Otkrijte tradicionalna i moderna jela te nazdravite najfinijim kontinentalnim vinima i pivom čija je kvaliteta nadaleko poznata

Dobra klima, blagi brežuljci te čista i očuvana priroda, kao i bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta oduvijek su bili izvor za uzgoj i pripremu najukusnije domaće hrane i vina. Ovdje se hrana oduvijek pripremala na tradicionalan način, od namirnica uzgojenih u vrtu, na polju, u voćnjaku, vinogradu ili od onih pronađenih i ulovljenih u stoljetnim šumama. Okusi su to u kojima je očuvana svježina, ljubav, jednostavnost i umijeće pripreme hrane. A uz jelo idu najbolja vina koja svojim okusom griju srce i vesele dušu.

Nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije – Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja održavaju se od 17. studenoga - 03. prosinca 2023. godine u 104 ugostiteljska objekta s područja dvanaest županija i grada Zagreba koji su za nadolazeće dane pripremili tradicijska jela spravljena od tradicijskih namirnica na tradicionalan način, ali i ona pripremljena u suvremenoj kulinarskoj obradi i prezentaciji.

Zajednička je to manifestacija nosioca standarda i sustava Turističkih zajednica županija koja se četvrtu godinu uspješno organizira na nacionalnoj razini. Projekt Okusi Hrvatske tradicije bavi se unapređenjem ponude tradicijskih lokalnih jela u dnevnoj ponudi ugostiteljskih objekata, umrežavanjem nosioca standarda Okusi tradicije, te sustavnim razvojem novih lokalnih turističkih proizvoda i događanja u području eno-gastronomije i kulture blagovanja u cjelini.

8
| Foto: Arhiva TZ BBŽ

Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i već od 13 eura uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji mirisi i okusi osvajaju dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije dvanaest je ugostiteljskih objekata koji su nosioci standarda Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja koji sudjeluju u nacionalnim Danima Okusa hrvatske tradicije i u kojima za vrijeme trajanja manifestacije možete kušati u slijedu tri tradicijska jela po promotivnim cijenama.

Potražite to zadovoljstvo i uvjerite se u njega u odabranim objektima nosiocima standarda Okusi Hrvatske tradicije – Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja.

Dobro došli i dobar Vam tek. Više informacija na: www.tzbbz.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kod većine poduzeća visoki menadžment nema uključene ESG ciljeve
PROMO

Kod većine poduzeća visoki menadžment nema uključene ESG ciljeve

Počela nova runda ocjenjivanja ESG ratinga HGK. Predstavljen ESG vodič HGK i novo izdanje konferencije Podržimo održivo

Kazahstanski predsjednik: Novo poglavlje u strateškom partnerstvu Kazahstana i Kine
PROMO

Kazahstanski predsjednik: Novo poglavlje u strateškom partnerstvu Kazahstana i Kine

Odnosi između Kazahstana i Kine temelje se na čvrstom prijateljstvu i dobrosusjedskim odnosima, izjavio je kazahstanski predsjednik Kassym-Jomart Tokayev.
Glavni krivci za prerani gubitak zubi i najefikasnija rješenja
PROMO

Glavni krivci za prerani gubitak zubi i najefikasnija rješenja

Prerani gubitak zubi predstavlja ozbiljan zdravstveni i estetski problem koji pogađa mnoge ljude širom svijeta, uključujući i Hrvatsku.