Obavijesti

Promo sadržaj

Na dobru hranu kao bik na crveno!

Na dobru hranu kao bik na crveno!
2

Nije bitno tražite li gablec za vrijeme pauze, mjesto za poslovni sastanak u otmjenoj atmosferi, romantičnu večeru s voljenom osobom, predah od igranja u kasinu u sklopu zgrade, ili ste posjetitelj hotela Admiral, restoran Taurus pravi je odabir

Na zapadu Zagreba, na adresi Rudeška cesta 140, na prvom katu Grand Casina Admiral smjestio se pravi mali raj za gurmane – restoran Taurus. 

Nije bitno tražite li gablec za vrijeme pauze, mjesto za poslovni sastanak u otmjenoj atmosferi, romantičnu večeru s voljenom osobom, predah od igranja u kasinu u sklopu zgrade, ili ste posjetitelj hotela Admiral, restoran Taurus pravi je odabir. Na prvu ljude možda privuče predivno elegantno uređenje i opuštena atmosfera, no izvrsna hrana ono je zbog čega se vraćaju. 

Ponuda 

Taurus ima zanimljiv a-la-carte meni s kreativno osmišljenim jelima koja su napravljena fuzijom lokalnih i međunarodnih okusa. Jela crpe inspiraciju iz različitih kulinarskih sredina, ponajviše mediteranske, francuske i američke, a središnja nit vodilja u kuhinji vrhunskog chefa Nikice Miškića su čiste i jasne arome svježih namirnica i obraćanje posebne pozornosti na detalje. 

Jelovnik je bogat slasnim autohtonim hrvatskim specijalitetima poput zagorskih štrukli, pljukanaca s biftekom i tartufima te rižota s jadranskim kozicama, ali i brojnim vrstama odrezaka (beefsteak, rump steak, rib-eye steak) koji se pripremaju na američki način. 

Signature jelo restorana je 300 grama istinskog mesnog užitka – na trakice narezan rib-eye odrezak od goveda Black Angus s argentinskih pašnjaka, uz prilog artičoka s roštilja, prženog batata i chimichurrija, poznatog argentinskog umaka od češnjaka, peršina, čilija, vinskog octa i maslinova ulja. 

Uz sve gore navedeno, gostima su na raspolaganju i mesni i riblji degustacijski meniji u sedam sljedova kojima istinski ljubitelji hrane teško mogu odoljeti. Gosti se uz degustacijske menije mogu odlučiti i za komplementarni vinski slijed, s različitim, posebno odabranim vinom za svako jelo, a naravno, tu je i izvrsna vinska karta koja sadrži brojna vina iz različitih krajeva Lijepe naše, kao i poneka izvrsna svjetska vina. 

Posebna pogodnost – Večera u Casinu 

Svaki dan od 17:00 do 24:00 sati u Taurusu se poslužuje Večera u Casinu – tri slijeda vrhunskih specijaliteta, nakon čega iznos vrijednosti večere gosti mogu potrošiti u kasinu! Naime, gosti nakon večere s računom mogu doći na blagajnu Grand Casina Admiral, gdje im se iznos večere u vrijednosti od 35,00 € (263,71 kn) vraća u obliku promo bonusa za razonodu na aparatima za igre na sreću! 

U razdoblju od 23. svibnja do 4. lipnja čeka vas bogat meni za odabir jela. Za predjelo, gosti mogu odabrati: 

juhu od goveđeg repa s čipsom od parmezana, 

izbor narezaka Taurus ili 

Cezar salatu s hrskavim kozicama.  

Za izbor kao glavna jela ponuđene su sljedeće delikatese: 

file pilećeg zabatka u grčkoj marinadi uz grilani krumpir i povrće s feta sirom, 

lešo junetina s kuhanim povrćem i domaćom šalšom, 

wok s biftekom, stir fry povrćem i rezancima, 

rib-eye odrezak uz krumpiriće i grilano povrće, 

rižoto od slavonskog kulena s tagliatom od mariniranog pilećeg filea, i 

pohani file oslića uz rižu s mladim špinatom i tostiranim pinjolima. 

Nakon svega, vrijedi zasladiti dan nekim od ukusnih deserta po izboru: 

semifreddom od badema i karamele, 

Rafaello tortom, ili 

kolačem dana. 

Ako ste od svega ovoga ogladnjeli, rezervaciju stola možete napraviti preko službene internetske stranice restorana kako biste čim prije i iz prve ruke potvrdili da Taurus svojim posjetiteljima pruža istinsko gurmansko zadovoljstvo. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VAR d.o.o. iz Sesveta održao dane otvorenih vrata i Parents Kids day
PROMO

VAR d.o.o. iz Sesveta održao dane otvorenih vrata i Parents Kids day

VAR d.o.o. održao Dane otvorenih vrata, predstavivši Hyster 12-tonski viličar s Li-Ion baterijom. Događaj je spojio edukaciju, testiranja i umrežavanje za poslovne partnere
5 najčešćih online prevara za Black Friday i savjeti za zaštitu
PROMO

5 najčešćih online prevara za Black Friday i savjeti za zaštitu

Dok s uzbuđenjem čekate brojne Black Friday ponude, online prevaranti s nestrpljenjem očekuju nove žrtve koje će pridobiti svojim uvježbanim taktikama
Ivana Bekavac: Kreativna je kuhinja za sve, ne samo za profesionalce!
PROMO

Ivana Bekavac: Kreativna je kuhinja za sve, ne samo za profesionalce!

Ledo na još jednoj zabavnoj kulinarskoj radionici pokazao ovosezonske novitete, a chefica Ivana Bekavac otkrila sjajne recepte