Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Malo drugačiji ponedjeljak: Povedite klince i budite dio zabavnog finala Chefa škole

Malo drugačiji ponedjeljak: Povedite klince i budite dio zabavnog finala Chefa škole
4

Edukativno-zabavni projekt Budi chef škole ove se godine održava u Osijeku, točnije u Vuki, odakle nam dolaze prošlogodišnje pobjednice. Uz veliko finale i spektakularni cooking show, pripremili smo zabavne aktivnosti i vrijedne nagrade

VIDEO

Projekt Budi chef škole i ove godine okupit će djecu kuhare željne novih iskustava, ali i znanja o pripremanju finih zdravih obroka. Ovo zabavno-edukativno natjecanje bit će 7. listopada u OŠ Milka Cepelića u Vuki, pobjedničkoj školi prošlogodišnjeg izdanja ovog natjecanja. 

U tijeku su zadnje pripreme za veliko finale, koje se priprema u ponedjeljak, a sve učenike i posjetitelje očekuju raznovrsni zabavni sadržaji i edukativne radionice. Pa krenimo redom! 

Svi nazočni moći će bodriti svoje školske kolege i prijatelje na čak pet cooking showova, u kojima će sudjelovati naši finalisti sa svojim zdravim receptima. Premda je to uvijek najuzbudljiviji dio projekta Budi chef škole, istodobno će, dok naši mali chefovi pripremaju svoje zdrave obroke, svi oni koji se nađu u Vuki moći sudjelovati u raznim sportskim događajima. I to baš u onim sportovima u kojima su sudjelovali njihovi roditelji, bake, djedovi... Podsjetit ćemo naše školarce na zabavne aktivnosti kao što su igre tronoga utrka, skakanje u vreći, a moći će međusobno odmjeriti snage i u potezanju užeta

Happy,Kids,With,Parents,Playing,Active,Games,In,Summer,Park,

No za sve one željne uzbudljivijih sportskih aktivnosti koji pred mnogobrojnom publikom žele testirati svoju spretnost, brzinu i preciznost pripremili smo razne izazove na poligonu, uzbudljivu štafetu i zabavno kuglanje.  

Sigurno surfanje i vrijedne nagrade! 

Za naše male posjetitelje pripremili smo i edukativne radionice u kojima će uživati, ali i nešto naučiti. Djeca će tako moći sudjelovati u dvije interaktivne radionice prilagođene različitim uzrastima. Učenici od 1. do 4. i od 5. do 8. razreda doznat će na zabavan način sve o sigurnom surfanju internetom, a svaki polaznik dobit će i prigodnu nagradu! Sudionici će moći sudjelovati i u dvije dodatne edukativne radionice i to za one od 1. do 4. razreda i druga je za one od 5. do 8. razreda. Tema radionica je siguran prijelaz pruge i opasnost od strujnog udara

Group,Of,Kids,Using,Smartphones,During,Lesson,In,School.,Girls

A nakon edukacije na redu je opet malo igre. Dok djeca uživaju i uče o stvaranju novih zdravih zalogaja malih chefova, imat će priliku opustiti se i upustiti u razne brze i dinamične društvene igre, ali i zabavnim i interaktivnim igrama „Skuhaj“ priču i „Vešeraj“. Ali ovdje se nećemo samo opuštati – smijeh i zabava su zajamčeni, a osigurali smo i zanimljive nagrade! 

Ali to nije sve...

Za sve one mališane koji vole putovati, ali i koji prate poznate influencere, osigurali smo jedno malo i slatko putovanje! Putovanje kreće tako što će svi zainteresirani dobiti avionsku kartu i turistički vodič s pet zadataka koje moraju ispuniti uz pomoć mobitela. Na putovanju će sakupljati određene žetone, a onaj koji sakupi najviše žetona osvaja vrijednu nagradu!  

Uz sve aktivnosti, isprobavat ćemo slasne zalogaje naših petero finalista, ali i mnoga druga, djeci često omiljena i zdrava jela. S obzirom na to da su mliječni proizvodi izuzetno važni za zdrav razvoj djeteta, organizirat ćemo radionicu na kojoj će djeca moći naučiti kako napraviti kefir. A da se ne lažemo, mnoga djeca obožavaju sendviče, pa će moći izraditi sami svoj sendvič i osvojiti razne nagrade, a oni kreativni moći će svoje umijeće pokazati dekoriranjem tanjurića s omiljenim proizvodima. Najljepši tanjurić, naravno, osvaja i poklon paket sponzora! 

Beautiful,Young,Family,Preparing,Healthy,Meal,For,The,Breakfast,In

Svi oni željni natjecanja moći će sudjelovati i u online nagradnom kvizu Budi chef škole, u koji će se moći uključiti skeniranjem QR koda. Oni koji najuspješnije i najbrže riješe kviz osvojit će super nagrade! Za dobru atmosferu na eventu pobrinut će se dobro poznati Luka Vidović, koji će pripremiti spektakularan iluzionistički nastup. U nastupu će, sigurni smo, uživati sve generacije, a posebno učenici, koji će imati priliku družiti se s Lukom, snimiti zajedničke fotografije, dobiti autogram i pitati ga što god ih zanima o njegovim trikovima. 

Naravno, nije to sve, ali nešto moramo ostaviti i kao iznenađenje, zar ne? Zato vas pozivamo da 7. listopada dođete u OŠ Milka Cepelića u Vuku pored Osijeka, da povedete svoje klince i uživate u mnogobrojnim zabavno-edukativnim sadržajima, a više informacija doznajte ovdje

Organizator projekta su 24sata, glavni partner Lidl Hrvatska, zlatni partneri Cekin kids i Vindi Iso Sport, A1 Hrvatska, Merkur osiguranje, Samsung, a partneri Lino Njupalice, Osječko-baranjska županija, Žuti klik, HŽ Infrastruktura, Interzero. Stručni partneri projekta su Ugostiteljsko-turistička škola VirtuOS i Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Tvrtka Dyson predstavila svoj prvi, revolucionarni model Dyson OnTrac™ slušalica
PROMO

Tvrtka Dyson predstavila svoj prvi, revolucionarni model Dyson OnTrac™ slušalica

Slušalice, nanovo izumljene: Dyson OnTrac™
Zašto je Poliklinika Maletić vodeći centar za transplantaciju kose u regiji?
PROMO

Zašto je Poliklinika Maletić vodeći centar za transplantaciju kose u regiji?

Poliklinika Maletić već godinama zauzima vodeću poziciju u području transplantacije kose u regiji i šire