Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetni „makeover“ doma: Pronašli smo komade koji funkcioniraju u svakom prostoru

Ljetni „makeover“ doma: Pronašli smo komade koji funkcioniraju u svakom prostoru
8

Ljeto je pravo vrijeme za osvježenje doma, a ne morate potrošiti bogatstvo da biste postigli elegantan i prozračan izgled

Uz naš prijedlog pristupačnih i stilskih rješenja, lako je unijeti osvježenje u vaš životni prostor.

Ništa ne može promijeniti prostor kao fotelja

Jedan od najjednostavnijih načina za transformaciju prostora je da se moderna fotelja ubaci u središnji prostor. Pronašli smo nekoliko varijanti fotelja koje savršeno kombiniraju udobnost i stil, ali jednako dobro će se uklopiti u unutarnjem prostoru, kao i na terasi. S obzirom na to da modeli dolaze u neutralnim, prirodnim tonovima poput bijele, bež i sive, to ih čini idealnima za svaku prostoriju.

Komadi od ratana

Prirodni materijali uvijek su dobar izbor za uređenje doma. Ratan, sa svojom laganom i prozračnom strukturom, idealan je za komode, noćne ormariće ili uzglavlja kreveta. Ovi komadi ne samo da su funkcionalni, već i estetski privlačni, dodajući rustikalni šarm svakom kutku vašeg doma. Neutralne boje i prirodni tonovi ratana savršeno se slažu s bilo kojom postojećom shemom boja tako da ćete osvježiti prostor bez velikih izdataka.

Prirodni materijali i neutralni tonovi

Ključ uspješnog ljetnog preuređenja je u korištenju prirodnih materijala i neutralnih tonova koji stvaraju osjećaj harmonije i smirenosti. Prirodni materijali poput ratana, drva i pamuka pružaju trajnost i udobnost, ali omogućuju i fleksibilnost u dekoriranju. Kombinirajući ove elemente, možete stvoriti prostor koji odiše elegancijom i jednostavnošću.

8
| Foto: PROMO

Poigrajte se zanimljivim pletenim tepihom u kombinaciji s drvenim zidnim panelom, novim dekorativnim jastučićima ili recikliranom dekom i prostor će izgledati potpuno drugačije.

Ogledalo koje je zaludilo društvene mreže

Možda ste na Instagramu ili TikToku već zamijetili nepravilno ogledalo za kojim luduju mnogi, ne samo ljubitelji dizajna? S obzirom na to da ogledala često spadaju u kategoriju skupljih dekorativnih dodataka, ulov iz JYSKa izgledom, ali i cijenom zaista opravdava ovaj hype. No ono što je super kod JYSKovog modela njegova je srednja veličina tako da se može s lakoćom uklopiti u različite prostorije, od spavaće sobe, hodnika do kupaonice.

Osvježavanje doma ne mora biti skup i kompliciran proces. S JYSKom, možete lako i pristupačno unijeti ljetni duh u svoj prostor. Posjetite trgovine ili webshop i otkrijte široku ponudu fotelja, tepiha, polica ili komoda od ratana. Stvorite ugodan i moderan ambijent kojeg ćete voljeti tijekom cijele godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Emmezeta slavi 25 godina i otvara nove centre u Hrvatskoj!
PROMO

Emmezeta slavi 25 godina i otvara nove centre u Hrvatskoj!

Omiljeni lanac trgovina za namještaj, tehniku i opremanje doma ove godine slavi 25 godina i otvara nove centre u Hrvatskoj

Pokazali smo  da je svaka naša navika mali, ali zapravo veliki korak prema očuvanju planeta
ZAVRŠIO NAJVEĆI EKOTLON DO SADA

Pokazali smo da je svaka naša navika mali, ali zapravo veliki korak prema očuvanju planeta

U subotu je na zagrebačkom Bundeku bio Ekotlon REUSE&RECYCLE Festival zelenih navika. Iako već četiri godine tradicionalno u rujnu organiziramo humanitarnu plogging utrku, ove godine program smo obogatili raznim sadržajima
Poznate zvijezde i influencerice oduševljene novim Pulse proizvodima na Eventu!
PROMO

Poznate zvijezde i influencerice oduševljene novim Pulse proizvodima na Eventu!

Na eventu su predstavljeni najnoviji dodaci prehrani “Magic Pills’ s naglaskom na revolucionarni GlutaGuard, proizvod bogat glutationom, poznatim i kao "molekula dugovječnosti."