Obavijesti

Promo sadržaj

Lijepa.hr nudi drogerijske proizvode po najnižim cijenama!

Lijepa.hr nudi drogerijske proizvode po najnižim cijenama!

Jeste li znali da na Lijepa.hr možete kupiti svoje omiljene drogerijske proizvode po najnižim cijenama? Najcijena proizvodi donose vam OGROMNU UŠTEDU i zaista su najbolji izbor za vašu sljedeću kupovinu

Za kupnju kozmetike godišnje vjerojatno potrošite minimalno 1000 €. Ako želite taj iznos prepoloviti i uštedjeti 500 €, onda nema dileme. Na Lijepa.hr kliknite na proizvode označene  ružičastom bojom i natpisom NAJCIJENA i svoju uštedu iskoristite za ljetni izlet na more!  

Naime, Lijepa.hr nudi najniže cijene na tržištu za najtraženije i najprodavanije drogerijske proizvode, koje vaša obitelj svakodnevno koristi! Zašto gubiti vrijeme i novac trčeći po trgovinama, kad Lijepa.hr ima sve na jednom mjestu i to u pola cijene?! I to svaki dan u godini, 24 sata dnevno. Čekanje na popuste i traženje najpovoljnijih cijena jednostavno je posve nepotrebno jer su proizvodi označeni s NAJCIJENA uvijek 'na akciji'. 

Zanima li vas što se sve nalazi na online policama označenim s NAJCIJENA? 

Čekaju Vas kategorije proizvoda za tijelo, kosu, lice i make-up. Žene se posebno raduju povoljnim šamponima i balzamima za kosu, kremama za lice i losionima za tijelo, intimnim sapunima, gelovima protiv celulita i strija, te naravno šminkom i neizostavnim ljetnim proizvodima za zaštitu od sunca. Majke kod nas pronalaze sve što im treba za sebe i svoju djecu. Za romantične trenutke tu su mirisne svijeće. Muškarce oduševljavaju povoljni gelovi za tuširanje i brijanje, šamponi, dezodoransi i četkice za zube. Među proizvodima označenima s NAJCIJENA su i oni prestižnih brandova koje nigdje drugdje ne možete pronaći jeftinije! 

Jesu li proizvodi označeni s NAJCIJENA uvijek isti? 

Ne, naravno da nisu! Ponuda tih proizvoda se mijenja i uvijek je aktualna sukladno godišnjim dobima i potrebama kupaca. Zato se isplati provjeriti svaki mjesec kakve novosti vas čekaju pod oznakom NAJCIJENA!

Besprijekorna korisnička podrška i usluga

Lijepa.hr ima i fizičku trgovinu u zagrebačkom Point Shopping Centru, koja je otvorena od ponedjeljka do subote, od 9.00 do 21.00 sati, kao i radnim nedjeljama. Tamo možete preuzeti i svoj paket koji ste naručili putem online trgovine Lijepa.hr ili kupiti svoje omiljene proizvode direktno s polica. Korisnička podrška dostupna je putem maila ili uživo, telefonom, na besplatnom broju 01 775 72 04, svakog radnog dana od osam do petnaest sati. Kupovina kozmetike i proizvoda za osobnu njegu zaista se najviše isplati u online trgovini Lijepa.hr. 

 
PROVJERITE SVE NAJCIJENA PROIZVODE NA LIJEPA.HR! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.