Obavijesti

Promo sadržaj

“Ključ do savršenog doma: Sveobuhvatna agencija koja nudi više od očekivanog”

“Ključ do savršenog doma: Sveobuhvatna agencija koja nudi više od očekivanog”
3

U dinamičnom svijetu nekretnina, agencije koje pružaju sveobuhvatne usluge postaju ključne za klijente koji traže potpunu podršku tijekom svakog koraka u procesu

Jedna takva inovativna agencija, “Extra nekretnine grupa d.o.o.”, izdvaja se po svom jedinstvenom pristupu koji obuhvaća posredovanje, projektiranje, geodeziju, konzalting, pravno savjetovanje i gradnju, pružajući klijentima potpunu uslugu pod jednim krovom.

S vrhunskim arhitektima i dizajnerima, “ Extra nekretnine grupa d.o.o ” radi na stvaranju nekretnina koje ne samo da ispunjavaju funkcionalne zahtjeve već i reflektiraju estetske preferencije klijenata, te tako stvara prostor u kojem se kvaliteta života podiže na viši nivo. Svaki projekt je rezultat pažljivog slušanja i razumijevanja klijentovih potreba, što rezultira jedinstvenim domom prilagođenim svakom pojedinačnom ukusu.

Geodezija, kao ključni segment njihovih usluga, pruža temeljnu analizu zemljišta i preciznost u postavljanju temelja projekta. Ovaj pristup omogućava optimizaciju iskorištavanja prostora, osiguravajući dugoročnu stabilnost nekretnine.

Konzalting je još jedna bitna komponenta. Stručnjaci agencije pružaju savjete o tržištu nekretnina, prate trendove i pomažu klijentima u donošenju informiranih odluka. Ova dodatna razina podrške omogućava klijentima da ostvare najbolje investicije u skladu s njihovim ciljevima.

I pravno savjetovanje je od izrazite važnosti. Agencija ima tim pravnika specijaliziranih za nekretninsko pravo, pružajući klijentima sigurnost tijekom cijelog procesa, od pregovora do zaključenja transakcije. Kada je riječ o gradnji, “ Extra nekretnine grupa d.o.o“ surađuje s iskusnim izvođačima radova kako bi osigurali da svaki projekt bude izgrađen s vrhunskim standardima. Zajedno sa sestrinskom firmom “Extra Land d.o.o.“ gradi svoje prve stambeno-poslovne zgrade, stvarajući ne samo prostor za život, već i budućnost gdje se udobnost, kvaliteta i moderni životni stil sjedinjuju u jedinstvenom stambenom iskustvu.

Ova agencija predstavlja inovativni model poslovanja koji ne samo da pojednostavljuje proces, već i pruža potpunu podršku klijentima od početka do kraja. “Extra nekretnine grupa d.o.o.” nije samo agencija za nekretnine; to je partner koji transformira ideje u stvarnost, korak po korak, pružajući sve potrebne usluge pod jednim krovom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.