Obavijesti

Promo sadržaj

Kako izgleda odmor u prvom Healthness resortu u Europi - Terme Sveti Martin

Kako izgleda odmor u prvom Healthness resortu u Europi - Terme Sveti Martin
6

Ako tražite destinaciju koja će vam omogućiti da se osjećate dobro i obnovite energiju, Terme Sveti Martin su idealan izbor.

Vrućine su popustile i stoga je ovo vrijeme najbolje doba da povedete svoje najdraže u oazu mira na sjeveru Hrvatske. Terme Sveti Martin, poznate po svojoj kombinaciji zdravlja, opuštanja i wellnessa, savršena su destinacija za sve one koji žele doživjeti čaroliju kada priroda mijenja svoje ruho. Upravo je rujan idealno vrijeme za odmor i boravak na otvorenom, a mi vam donosimo nekoliko razloga zašto bi za rujanski odmor trebali odabrati upravo ove Međimurske terme. 

Uz izvrsne wellness i Healthness programe, gastronomsku ponudu, aktivnosti na otvorenom i vrhunsku uslugu, Terme Sveti Martin postaju idealno odredište za sve koji žele obnoviti energiju i postići ravnotežu u svom životu.

Lokalno, domaće i zdravo 

Jedan od glavnih naglaska boravka u Termama Sveti Martin je zdravija gastronomska ponuda od one na koju smo navikli u sličnim hotelima. Restorani u resortu nude raznolike i ukusne obroke pripremljene od svježih, lokalno uzgojenih sastojaka koje na buffet stol dolaze s domaćih obiteljskih gospodarstva. Gosti imaju priliku kušati tradicionalna međimurska jela koja su poznata po svojoj bogatosti okusa i kvaliteti. Osim toga, kulinarski tim priprema i inovativna jela, usklađena s principima zdrave prehrane. Sve to zajedno čini gastronomski doživljaj u Termama Sveti Martin iznimno ugodnim i zadovoljavajućim. 

Family on picnic petting dog

Healthness filozofija življenja

Healthness programi u Termama Sveti Martin su jedinstveni i prilagođeni potrebama gostiju. Poseban naglasak stavlja se na cjelovito zdravlje i dobrobit, integrirajući wellness, opuštanje i aktivni odmor u jedinstveno iskustvo. Gosti mogu sudjelovati u programima detoksikacije, mršavljenja, antistresa, regeneracije ili oporavka, kojima se pristupa individualno i holistički. Stručni tim wellness terapeuta, nutricionista i drugih stručnjaka stoji na raspolaganju kako bi svakom gostu pružio personalizirani program koji će mu pomoći postići željene rezultate. Poželite li i vi osjetiti dio Healthness ponude, rezervirajte svoj Active & Healthy paket koji vam donosi odmor pun energije, aktivnosti na otvorenom, joge i meditacije. 

Najbolji Wellness hotel u Hrvatskoj 

Tu su i bogati Wellness programi koji nude širok spektar usluga i koji će zadovoljiti sve potrebe gostiju, od odraslih do onih najmlađih. Terme Sveti Martin nisu samo mjesto opuštanja već i lokacija za potpuno pomlađivanje tijela i duha. Uz ekskluzivne ručno rađene tretmane, masaže s prirodnim eteričnim uljima, finske i parne saune i osvježavajuće ledene kupke, ovo mjesto svakako je simbol opuštanja. Vaši najmlađi članovi obitelji također mogu uživati u posebno kreiranim dječjim masažama i tretmanima kao što je Family Wellness termin kada kao cijela obitelj zajedno možete uživati u blagodatima zdravog sauniranja. Nije ni čudno da je baš ovaj hotel protekle godine proglašen najboljim wellness hotelom u Hrvatskoj.

Soaked up in the serenity

Brojne aktivnosti na otvorenom

Međimurje, najsjevernija regija Hrvatske, oduvijek je privlačilo ljubitelje prirode svojim idiličnim pejzažima. Uz obalu rijeke Mure i slikovite vinograde, ovo područje nudi nevjerojatne mogućnosti za opuštene šetnje i istraživanje. Terme Sveti Martin pružaju paletu mogućnosti za aktivno provođenje vremena za vas i vašu obitelj. Gosti mogu istraživati prekrasne staze za šetnju ili bicikliranje koje vode kroz slikovite krajolike i vinograde. Aktivnosti na otvorenom pružaju mogućnost povezivanja s prirodom i osvježavajući bijeg od svakodnevnog stresa. Bez obzira jeste li zaljubljenik u sport, rekreaciju ili opuštajuće trenutke u prirodi, ovdje će svatko od vas pronaći svoj kutak sreće.

Ako tražite savršeno mjesto za bijeg od stresne svakodnevnice Terme Sveti Martin su vaša destinacija. Iskoristite tople zrake ljetnog sunca koje donose jesenske boje i doživite najbolje od oba godišnja doba. Odaberite odmor daleko od vreve i gužve užurbanih gradova i predahnite na trenutak u Prvom Healthness resortu u Europi

Za više informacija i rezervacije, posjetite www.termesvetimartin.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Poznati domaći bend priprema zabavu na Ekotlonu, a tu je još mnogo besplatnog sadržaja!
DOĐITE OVU SUBOTU NA BUNDEK!

Poznati domaći bend priprema zabavu na Ekotlonu, a tu je još mnogo besplatnog sadržaja!

Uz taktove domaće glazbe, zdrave zalogaje, edukativne radionice, razmjenu odjeće, ali i još mnogo drugih sadržaja, pozivamo vas ove subote na Ekotlon REUSE&RECYCLE Festival zelenih navika na Bundeku

GR8 Coffee Festival  – Veliki uspjeh prvog festivala i najava drugog izdanja na novoj lokaciji
PROMO

GR8 Coffee Festival – Veliki uspjeh prvog festivala i najava drugog izdanja na novoj lokaciji

Drugo izdanje GR8 Coffee Festivala održati će se od 10. do 12. travnja 2025. godine, na novoj, još atraktivnijoj lokaciji, poznatoj kući za umjetnost i ljude – svima dragoj Laubi u Zagrebu
Put prema ostvarenju održive energetske efikasnosti uz fotonaponske sustave
PROMO

Put prema ostvarenju održive energetske efikasnosti uz fotonaponske sustave

Prijelaz na solarnu energiju nudi priliku za značajno smanjenje troškova i povećanje energetske efikasnosti, čime pomažemo okolišu i osiguravamo dugoročnu financijsku uštedu