Obavijesti

Promo sadržaj

Jug umanjuje račune za struju, ali i potiče bolje raspoloženje kod ljudi!

Jug umanjuje račune za struju, ali i potiče bolje raspoloženje kod ljudi!

Na jugu je uvijek toplo, zato je poželjno da najveće prostorije ostakljenja budu orijentirane upravo prema toj strani svijeta.

Kako strane svijeta smanjuju račune i osiguravaju ugodniji boravak u prostoru, otkriva arhitektica Petra Šundalić u rubrici Tips and tricks. Zato na pitanje koju stranu svijeta odabrati: sjever ili jug, arhitektica nimalo ne dvoji. Na jugu je uvijek toplo, zato je poželjno da najveće prostorije ostakljenja budu orijentirane upravo prema toj strani svijeta. Kako fizički zaštititi te prostorije ljeti? Koliko pametna orijentacija umanjuju račune? Koje prostorije obavezno treba orijentirati prema jugu kako bismo bili bolje raspoloženi? Sve odgovore zna arhitektica Šundalić pa pogledajte rubriku Tips and tricks

https://youtu.be/IJ5HHr-xk-s

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

12. „Mjesec plave ribe“ u Crikvenici donosi više nego zanimljiv ostatak programa
PROMO

12. „Mjesec plave ribe“ u Crikvenici donosi više nego zanimljiv ostatak programa

Hedonistička ruta za eno – gastro – outdoor ljubitelje, ekskluzivne večere, cooking show u Terraca Bar & Restaurant i cjelomjesečna posebna ponuda specijaliteta od plave ribe

Hrvatski Prodajni Mindset širi se regijom: Naše inovacije promijenile su trendove u struci
PROMO

Hrvatski Prodajni Mindset širi se regijom: Naše inovacije promijenile su trendove u struci

U potpuno ispunjenoj dvorani rovinjskog Weekend Media Festivala, više od stotinu zainteresiranih gledatelja sudjelovalo je u raspravi na panelu „Prodajni orgazam. Kad prodaja postaje bolja od seksa?“
Drugo međunarodno gastro natjecanje za osobe s invaliditetom „CUPI'S SPOON“!
PROMO

Drugo međunarodno gastro natjecanje za osobe s invaliditetom „CUPI'S SPOON“!

Cilj projekta je povećati vidljivost osoba s invaliditetom i podići svijest o njihovim sposobnostima kroz umjetnost gastronomije.