Obavijesti

Promo sadržaj

Inovativni stambeni projekti u Poreču, Cavtatu i Osijeku

Inovativni stambeni projekti u Poreču, Cavtatu i Osijeku

Tri nova stambena projekta u Poreču, Cavtatu i Osijeku donose savršen spoj modernog dizajna, vrhunske opreme i udobnog življenja

Eurovilla, renomirana agencija za nekretnine, donosi tri izvanredna projekta koja redefiniraju pojam suvremenog stanovanja. U Poreču, projekt kuća u nizu nudi jedinstvenu kombinaciju privatnosti i zajedništva. U Cavtatu, dvije nove stambene zgrade pružaju siguran i udoban životni prostor, dok u Osijeku, atraktivni stanovi u mirnom naselju Bosutsko predstavljaju idealan izbor za obitelji. Sva tri projekta pažljivo su osmišljena kako bi zadovoljila najviše standarde kvalitete i udobnosti, čineći ih savršenim mjestom za život.

Poreč: Rezidencijalni projekt kuća u nizu

Poreč, grad bogate povijesti i prekrasnih plaža, postaje još privlačniji zahvaljujući novom rezidencijalnom projektu kuća u nizu. Ovaj projekt predstavlja vrhunski primjer moderne stambene gradnje. Sastoji se od deset kuća u nizu, po pet sa svake strane, koje svojim pametnim arhitektonskim rješenjem pružaju visoku razinu privatnosti, a istovremeno zadržavaju topao osjećaj zajedništva i susjedstva.

Svaka kuća u ovom projektu dolazi s vlastitom okućnicom i parkirnim mjestom, pružajući stanovnicima udobnost i praktičnost. Najbliža uređena plaža udaljena je samo 950 metara, dok je centar Poreča lako dostupan, na udaljenosti od 2 kilometra. Ove kuće su doslovno stvorene za uživanje u životu – bilo da se radi o obiteljskim trenucima, druženjima s prijateljima uz roštilj ili jednostavnom opuštanju.

Cavtat: Novogradnja stambenih zgrada vrhunske kvalitete

U prekrasnom Cavtatu, započeta je izgradnja dvije moderne stambene zgrade s garažom, koje obećavaju pružiti udoban i siguran životni prostor. Konstrukcija zgrada je armirano-betonska, obložena fasadom s izolacijom od 10 cm kamene vune, što osigurava energetsku učinkovitost i udobnost. Otvori su PVC/ALU s troslojnim staklom i roletama, dok su ulazna vrata protuprovalna i protupožarna.

Unutrašnjost stanova kombinira parket s električnim podnim grijanjem u spavaćim sobama i dnevnom boravku te keramiku u ostatku prostora. Svaki stan je opremljen klima-inverter uređajima, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Budući stanovi se prodaju u visokom Roh-Bau uređenju, što znači da će novi vlasnici moći odmah useliti i početi uživati u svom novom domu. Planirani završetak izgradnje je u rujnu 2024. godine.

Osijek: Atraktivni stanovi za obiteljski život

U mirnom naselju Bosutsko u Osijeku, gradi se nova stambena zgrada s deset stanova, idealnih za obiteljski život. Zgrada je stilski atraktivna te je smještena u blizini vrtića, škole, trgovačkog centra i buduće nove bolnice, što je čini pogodnom i za najam.

Kompletna gradnja i uređenje stanova su prema najvišim standardima, s vrhunskom opremom koja uključuje PVC vanjsku stolariju s električnim podizačima, velike staklene stijene na terasama, dizalicu topline za podno grijanje s regulacijom u svakoj sobi, više klima uređaja, TV i internet priključke u svakoj sobi, keramiku I. klase, protuprovalna vrata, portafone, videonadzor te punjač za električna vozila na svakom parkirnom mjestu.

Eurovilla svojim klijentima nudi mogućnost da postanu dio ovih ekskluzivnih zajednica u Poreču, Cavtatu i Osijeku. S naglaskom na vrhunsku gradnju i pažljivo odabranu lokaciju, ovi projekti omogućuju život u modernom, udobnom i sigurnom okruženju. Bez obzira tražite li dom za svoju obitelj ili investicijsku priliku, ovi projekti pružaju izvanredne opcije koje zadovoljavaju najviše standarde suvremenog stanovanja. Pregledajte Eurovillinu ponudu i odaberite svoj budući dom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"
PROMO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"

Ove godine očekuje se oko 30 jahaćih parova koji će u finalnoj utakmici pokušati doći do najboljeg rezultata

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom
PROMO

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom

Nastavak aktivnog doprinosa očuvanju okoliša i brige za lokalnu zajednicu
Povratak zaboravljenog detalja u domove
PROMO

Povratak zaboravljenog detalja u domove

Bilo da je riječ o bezvremenskoj eleganciji ili smjelim stilovima koji zahtijevaju dozu hrabrosti, tepisi se ponovno vraćaju kao nezaobilazni detalj interijera.