Obavijesti

Promo sadržaj

Igra počinje s Hisense E7 PRO!

Igra počinje s Hisense E7 PRO!
4

Hisense s ponosom predstavlja svoj model E7 PRO, model kojeg će gejmeri voljeti zbog njegovih tehničkih performansi, basova i izvrsne slike. Ova gaming-friendly zvijer zadovoljit će svakog pravog gamera i pružiti vrhunsko iskustvo potpuno u skladu sa svojim sloganom Game on.

S 144Hz Game Mode PRO, HDMI 2.1 sada i s Game Barom i niskom latencijom MEMC, ovaj televizor pružit će vam svilenkasto glatko igranje. Sa značajkama kao što su 240 High Refresh Rate i FreeSync Premium imat ćete konkurentska prednost u bilo kojem scenariju igranja.

Glatko i fluidno igranje postat će standardno svakodnevno iskustvo zahvaljujući 144Hz VRR tehnologiji, podižući vaše igranje na višu razinu realizma i odziva. Sada će svaka igra biti pobjeda!

Frustracijama oko kompatibilnosti s HDR-om je kraj - Total HDR Solution Adaptive dekodira svaki format, od Dolbyja do HDR10+, što rezultira savršenim detaljima, poboljšanim bojama i dubljom crnom bez obzira na sadržaj. Omogućuje vam da svjedočite sadržaju s blistavim detaljima, svaki put kad ste ispred ekrana.

Quantum Dot Color pružit će vam priliku da iskusite vizualnu poslasticu na još većoj razini. Svaka scena je bogata i živopisna, čime se svaka boja, od najsuptilnije do najživahnije, ističe.

Mutni vizualni prikazi na vašem TV-u uskoro će postati samo uspomena. S Full Array Local Dimming, svaka se sjena produbljuje, boje iskaču, a scene pršte jasnoćom, osiguravajući da svaki kut živopisno priča svoju priču.

Dolby Vision sada je još bolji s Dolby Vision IQ, koji je sposoban snimati video zapise više rezolucije, još svjetlije boje i širi raspon svjetlosnih efekata. U osnovi, isti HDR vrhunske kvalitete kao i prije, ali uz dodatnu prednost dinamičkog prilagođavanja scene ambijentalnom svjetlu, ispravljanja svijetlih dijelova i posvjetljivanja tamnih scena za optimalnu sliku.

Zvuk postaje gotovo jednako važan kao i slika, a Hisense inženjeri su toga svjesni. Zato su razvili ugrađeni subwoofer koji pruža zvuk kino kvalitete u udobnosti vašeg doma. Bogatiji bas i nijansiraniji zvuk tu su da poboljšaju filmske večeri, glazbene sesije i igraće maratone.

Govoreći o filmovima – ljubitelji filmova će obožavati Filmmaker Mode. Na dodir vaših prstiju na daljinskom upravljaču nalazi se originalna verzija filma koji gledate - kako su filmaši zamislili! Prilagodite svoj video na izvorne postavke, da biste vidjeli pojedinosti poput zvuka, omjera slike, boje, broja sličica u sekundi i još mnogo toga kako je izvorno zamišljeno za najautentičniji prikaz remek-djela vašeg omiljenog redatelja, prije nego što je promijenjeno za općenito gledanje.

Prilagodljiv i intuitivan operativni sustav VIDAA neprimjetno objedinjuje vaš omiljeni međunarodni i lokalni sadržaj, prilagođen vašim jedinstvenim preferencijama i jednostavan za pronalaženje. Budući da je tako prilagodljiv i fleksibilan, omogućuje vam definiranje TV postavki do najsitnijih detalja. Uronite u svijet beskrajne zabave, s vrhunskim emisijama, filmskim hitovima i više - sve personalizirano i praktično dostupno. Jednostavan je, brz, siguran i dovodi vas u dodir s globalnom i lokalnom zabavom.

Radi vaše udobnosti, ovim modelom možete upravljati samo govoreći mu - isprobajte daljinski upravljač Hisense Voice Remote i podignite upravljanje televizorom na višu razinu.

Novost na VIDAA platformi je Max!

Max je glavno odredište za streaming HBO Originals sadržaja kao što su serije “House of the Dragon” i “The White Lotus”, Warner Bros filmove poput “Godzilla x Kong” i “Furiosa: A Mad Max Saga”, kao i omiljene klasike poput “Prijatelji” i dugo iščekivani nadolazeći HBO Originals kao što su “Pingvin” (19. rujna) i “Dina: Proročanstvo” (studeni).

Uz integraciju Maxa na VIDAA platformu, korisnici sada mogu uživati ​​u ovom vrhunskom sadržaju kroz intuitivno su

elje dizajnirano za jednostavnu navigaciju i vrhunsko iskustvo gledanja. Lansiranje osigurava da će milijuni VIDAA korisnika širom svijeta imati mogućnost istraživanja Maxove raznolike zabavne ponude sa samo nekoliko klikova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Atlantsko vijeće Hrvatske organizator je višednevne međunarodne konferencije
PROMO

Atlantsko vijeće Hrvatske organizator je višednevne međunarodne konferencije

Uz posebnu organizacijsku podršku mladih atlantista iz YATA Hrvatske, konferencija će, kroz predavanja renomiranih međunarodnih stručnjaka iz područja međunarodnih odnosa i međunarodne sigurnosti, dati uvid u više perspektiva uloge NATO-a u održavanju sigurnosti i stabilnosti u Europi

Koordinacija: Tunel Učka – najsigurniji put do upoznavanja ljepota Istre
PROMO

Koordinacija: Tunel Učka – najsigurniji put do upoznavanja ljepota Istre

Koordinacija započinje novom rubrikom Dobar temelj u kojoj će svakog drugog tjedna majstor savjetovati kako obaviti sitne kućanske popravke.
Evo kako se riješiti dosadnog sala na trbuhu u menopauzi
TREBA IMATI PLAN

Evo kako se riješiti dosadnog sala na trbuhu u menopauzi

Iako se metabolizam usporava, a emocionalna glad može uzrokovati kaos zbog hormonalnih promjena, prilagodba prehrane i fizičke aktivnosti može nam pomoći u održavanju zdrave tjelesne težine