Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatska tenisačica Donna Vekić ponosna je ambasadorica branda Auto Benussi

Hrvatska tenisačica Donna Vekić ponosna je ambasadorica branda Auto Benussi
4

Težnja isključivo savršenstvu u svakom detalju spojila je Auto Benussi s Donnom Vekić u luksuznom segmentu vozila

Nepogrešiva izražajnost osebujnog karaktera iza koje stoji intuitivna i inovativna tehnologija, lako svladavanje ceste i terena uz sve vremenske prilike te unutrašnja opremljenost za urbane pustolovine najfiniji su atributi linije Range Rover Evoque koje je Donna odabrala. Dok uživa u visoko rafiniranoj vožnji, Donna uživa u svakom detalju ovog branda vozila.

Hrvatska teniska zvijezda pridružila se timu branda Auto Benussi kao ambasadorica koja dijeli vrijednosti kompanije Auto Benussi, a to su talent, predanost i izvrsnost što Donna Vekić utjelovljuje.

Kao jedna od najperspektivnijih mladih tenisačica svijeta, svojim sportskim uspjesima i strašću koji ih prate, inspiracija je za kompaniju Auto Benussi. Iz tih razloga, Auto Benussi odabrao je Donnu Vekić za ambasadora koji predstavlja brand pokazujući sofisticiranost i predanost po kojoj je kompanija i prepoznata.

Sretna sam što se pridružujem kompaniji Auto Benussi kao brand ambasadorica. Oduševljena sam što sam dio priče koja predstavlja luksuz, visoke performanse i vrhunsku kvalitetu te se veselim što ću kroz to upoznati ljude koji dijele istu strast za izvrsnošću kao i ja”, istaknula je Donna Vekić.

Među brojnim brandovima koje Auto Benussi zastupa, Donna Vekić je izabrala Range Rover Evoque, model koji odskače svojom odvažnošću. Range Rover Evoque potpuno je opremljen za urbane pustolovine 21. stoljeća dok inovativne značajke kao što su Pivi, Apple Carplay i Android Auto omogućuju poboljšanu povezanost. Elegantant, čvrst i praktičan, Donni će savršeno pristajati na pustolovinama izvan sportskog terena i kao podrška u osvajanju teniskog svijeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Poznati domaći bend priprema zabavu na Ekotlonu, a tu je još mnogo besplatnog sadržaja!
DOĐITE OVU SUBOTU NA BUNDEK!

Poznati domaći bend priprema zabavu na Ekotlonu, a tu je još mnogo besplatnog sadržaja!

Uz taktove domaće glazbe, zdrave zalogaje, edukativne radionice, razmjenu odjeće, ali i još mnogo drugih sadržaja, pozivamo vas ove subote na Ekotlon REUSE&RECYCLE Festival zelenih navika na Bundeku

GR8 Coffee Festival  – Veliki uspjeh prvog festivala i najava drugog izdanja na novoj lokaciji
PROMO

GR8 Coffee Festival – Veliki uspjeh prvog festivala i najava drugog izdanja na novoj lokaciji

Drugo izdanje GR8 Coffee Festivala održati će se od 10. do 12. travnja 2025. godine, na novoj, još atraktivnijoj lokaciji, poznatoj kući za umjetnost i ljude – svima dragoj Laubi u Zagrebu
Put prema ostvarenju održive energetske efikasnosti uz fotonaponske sustave
PROMO

Put prema ostvarenju održive energetske efikasnosti uz fotonaponske sustave

Prijelaz na solarnu energiju nudi priliku za značajno smanjenje troškova i povećanje energetske efikasnosti, čime pomažemo okolišu i osiguravamo dugoročnu financijsku uštedu