Obavijesti

Promo sadržaj

HITIT.DIGITAL konferencija je 7. lipnja u Zagrebu ponovno s humanitarnom misijom

HITIT.DIGITAL konferencija je 7. lipnja u Zagrebu ponovno s humanitarnom misijom
7

Preostala su još samo dva tjedna do ovogodišnje HITIT.DIGITAL konferencije, koja će se 7. lipnja održati u hotelu Zonar u Zagrebu, a dio iznosa prikupljen od kotizacija otići će upravo Crvenim nosovima.

Na konferenciji će se raspravljati o najnovijim trendovima na društvenim mrežama, marketinškim alatima za Google te o strategijama za izgradnju uspješnog brenda. Svi zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto prijavom na link, gdje je objavljen i detaljan program događaja. 

HITIT 2023

IZVANREDNE TEME I PREDAVAČI 

Program obuhvaća devet interaktivnih predavanja s fokusom na teme poput: Google Analyticsa, TikToka, svih tajni kvalitetnog videa, Google supporta, Google Adsa i Influencer marketinga, a predavači će obogatiti teme s primjerima iz prakse i najnovijim trendovima.  

Iz Italije dolazi marketinški stručnjak Gianpaolo Lorusso, dok će o influencer marketingu govoriti Duška Stepanov. Svoje znanje podijelit će i zaposlenici agencije Escape, eksperti iz raznih područja digitalnog marketinga. 

Organizatori ističu da im je cilj ne samo pružiti uvid u najnovije tehnološke inovacije, već i potaknuti sudionike na razmjenu ideja i stvaranje mreža među stručnjacima iz industrije. 

HITIT 2023

HUMANITARNI KARAKTER KONFERENCIJE 

Prijateljstvo klaunovadoktora i osječke agencije Escape nastavlja se i na ovogodišnjoj konferenciji HITIT.DIGITAL. Escape konferenciju održava od 2016. godine, a humanitarni aspekt prisutan je od samog početka kada je donacija otišla SOS Dječjem selu Hrvatska. Sve ostale godine prikupljeni iznos usmjeravao se "Crvenim nosovima", poznatijim kao klaunovidoktori. Na taj način, Osječani su tijekom godina pomogli prikupiti više od 35 tisuća eura za humanitarne svrhe.  

 

Klaunovidoktori su umjetnici, posebno educirani za rad s bolesnom djecom, starijim i nemoćnim osobama te s djecom i mladima s teškoćama u razvoju. Nisu liječnici, ali nisu ni volonteri jer rad u specifičnim uvjetima i u redovno radno vrijeme zahtjeva potpunu predanost, edukaciju i rad na sebi. 

Agencija za digitalni marketing Escape slavi svoj 21. rođendan, a surađuje s tvrtkama iz raznih djelatnosti diljem svijeta. Tim čine certificirani stručnjaci iz područja Google, Meta, LinkedIn i TikTok marketinga. Svoj rebranding Osječani će publici predstaviti na ovogodišnjem izdanju konferencije. 

HITIT 2023
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.