Obavijesti

Promo sadržaj

Hit među Hrvatima: Ovako tisuće štede vrijeme i novac na telekom uslugama

Hit među Hrvatima: Ovako tisuće štede vrijeme i novac na telekom uslugama
3

Nakon što je početkom godine obilježio 300.000 prodanih polica auto osiguranja, kompare.hr osvaja i telekom industriju

Koliko su usluge ovog komparatora popularne u Hrvata dokazuje i brojka od 50.000 prodanih paketa interneta, televizije i mobilnih tarifa. Rezultat je to, kažu, dugotrajnog truda, predanosti i konstantnog ulaganja u unapređenje usluga.

Najveći nezavisni komparator osvaja tržište

Kompare.hr najveći je nezavisni komparator u Hrvatskoj, a svojim korisnicima nudi uslugu usporedbe auto osiguranja, zdravstvenog osiguranja, osiguranja imovine, kredita i telekomunikacijskih usluga. Sve više korisnika ugovara usluge preko ove platforme, a razlozi su brojni: ušteda vremena i novca, jednostavnost korištenja te pristupačnost i brzina ugovaranja.

U kontekstu telekomunikacija, jedini je komparator koji surađuje sa svim nacionalnim telekom partnerima. Korisnik na jednom mjestu može besplatno, realno i objektivno dobiti uvid u sve ponude na tržištu. O uspjehu u ovom kompetitivnom području, razgovarali smo s Dubravkom Mirić, voditeljicom odjela telekomunikacija u kompare.hr.

"Svojim korisnicima štedimo vrijeme čekanja u redovima i sate beskrajnog scrollanja po web shopovima. Naglasak stavljamo na jednostavnost i brzinu isporuke usluge. Tako naši korisnici u svega 15-ak minuta mogu ugovoriti najbolji paket za sebe i svoju obitelj. Ostajemo na raspolaganju i nakon ugovaranje usluge, a sve u vidu stvaranja zadovoljnih korisnika."

Put do 50.000 ugovorenih telekom usluga

Iako je u početku bio fokusiran na osiguranje, kompare.hr 2017. godine krenuo je u osvajanje telekomunikacijske vertikale. Godine truda uložene su u razvijanje internog sustava i izgradnju odnosa s nacionalnim telekom partnerima.

Danas, sedam godina nakon inicijalne ideje, komparator broji 50.000 ugovorenih telekom usluga. Značajni rast bilježe u zadnje četiri godine, a pripisuju ga marljivom radu telekom stručnjaka čiji se odjel kontinuirano širi.

Najpopularnije su fiksne usluge

Najtraženije su usluge interneta putem optike, TV paketa sa sportskim sadržajem i mobilne tarife s flat internetom. Također, paketi fiksnog interneta te kombinirani paketi TV-a i interneta favoriti su kompare.hr korisnika. 

Zanimljivo je da se više od 90% upita odnosi na fiksne usluge, a iz kompare.hr napominju kako su posebno ponosni na činjenicu da čak 30% kupaca fiksne usluge putem njih ugovori i mobilnu uslugu/tarifu za sebe i svoju obitelj.

Telekomunikacijska industrija kreće u novi smjer

Iako su komparatori u svijetu izrazito popularni, ovakav model u Hrvatskoj još uvijek ima prostora za rast. Kompare.hr trenutno je jedini komparator svih telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, a svojim poslovanjem svakodnevno mijenja telekom industriju. Mirić već 12 godina prati kako se tržište mijenja iz “starog načina” kupovine prema novom te zaključuje:

"Svjesni smo da polako, ali sigurno mijenjamo tržište telekom usluga jer razgovaramo samo s korisnicima koji su to od nas tražili, ne radimo cold-calling i djelujemo uvijek u službi kupca. Kao i za sve ostale usluge koje kompare.hr nudi, za kupce jesmo i ostat ćemo besplatni, financiramo se kroz provizije koje nam isplaćuju operateri za svaku ugovorenu uslugu. 

U okolnostima gdje je život bez interneta gotovo nezamisliv i gdje nije samo važno imati internet, već imati najkvalitetniji mogući priključak po prihvatljivoj cijeni, svjesni smo odgovornosti koju imamo prema svakom našem kupcu", zaključila je Mirić.

Usporedi, odaberi i ugovori

Uz telekomunikacijske usluge, kompare.hr uspoređuje ponude auto osiguranja, kasko osiguranja, dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja imovine, a od nedavno uspoređuju i kredite.

Ako želite najbolju ponudu osiguranja ili telekom usluga – i uz najmanje izgubljenog vremena – obratite se kompare.hr stručnjacima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Rezervirajte 21. rujna za veliku zabavu! Očekuju vas mnoge nagrade i vrijedni poklon paketi
VIDIMO SE NA EKOTLONU!

Rezervirajte 21. rujna za veliku zabavu! Očekuju vas mnoge nagrade i vrijedni poklon paketi

Pripremili smo bogate startne pakete, ali i zaista vrhunske nagrade! Provjerite što sve možete osvojiti i što vas čeka na Bundeku 21. rujna na prvom Ekotlon REUSE&RECYCLE Festivalu zelenih navika

Tko je osvojio preko 2.6 milijuna eura?
PROMO

Tko je osvojio preko 2.6 milijuna eura?

RIZK Casino je dobio još jednog milijunaša
Centar Energetske Efikasnosti: Visokotemperaturne dizalice topline za manje račune
PROMO

Centar Energetske Efikasnosti: Visokotemperaturne dizalice topline za manje račune

Dizalice topline pružaju energetski učinkovito rješenje za grijanje i hlađenje doma, smanjujući troškove energije i štetne emisije. Saznajte kako mogu pomoći vašem kućanstvu postati održivo