Raskošan sendvič odlično će upotpuniti baš svaki dio dana, a genijalno jaje poširano u pivu čitavu će kombinaciju odvesti na neku novu, još ukusniju razinu...
PROMO
Gurmanski sendvič i jaje poširano u Staropramen pivu
Hrskavi sendvič s omiljenom šunkom, kremastim i rastezljivim sirom i prženom slaninom zvuči kao idealno jelo za doručak, brzi ručak ili večeru. Kombinaciji dodajte i jaje poširano u Staropramen pivu pa uživajte u nestvarno dobrom spoju okusa.
Kako biste dodatno osvježili jelo, sendviču možete dodati i svježe povrće poput rajčice, paprike i zelene salate.
Postupak pripreme pogledajte OVDJE.
Potrebno vam je:
- 2 šnite kruha ili tosta
- 3-4 šnite kuhane šunke
- 3-4 šnite sira gaude
- 4 šnite slanine
- Maslac
- 1 jaje
- 300-500 ml Staropramen piva
Priprema:
- Na tavi pržite slaninu dok s obje strane ne dobije lijepu boju. Prženu slaninu stavite sa strane.
- Kruh namažite maslacem, na jednu šnitu stavite šunku i sir, poklopite drugom šnitom i stavite u tavu u kojoj se pržila slanina.
- Pecite sendvič na umjerenoj vatri dok ne dobije lijepu boju s obje strane.
- Jaje poširajte u pivu. U dubljoj manjoj posudi zagrijte pivo, prije nego provrije promiješajte da se stvori mali vir, u sredinu dodajte jaje i kuhajte oko 3 min.
- Na vrući sendvič složite prženu slaninu i poširano jaje i odmah poslužite.
Kako to izgleda u kuhinji, pogledajte OVDJE!
Dobar tek!
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku
Eurospin poklanja: Samo 8.i 9. studenoga uz kupovinu iznad 30 € kupci dobivaju kišobran
Uz Mastercard osigurajte 25% povoljniji smještaj u Hotelu Zonar Zagreb
Iz Opatije upućeni zahtjevi ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a nadležnima