Glazbeni program na jedinstvenoj pozornici na svijetu | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Glazbeni program na jedinstvenoj pozornici na svijetu

Glazbeni program na jedinstvenoj pozornici na svijetu
6

Nina Badrić, Gibonni te Bajaga i Instruktori dolaze u Gupčev kraj

LJETO U DVORCU ORŠIĆ 2024.

 Na lokaciji kod baroknog dvorca Oršić i Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici, održati će se nova, ove godine, posebnija sezona glazbeno – scenskog festivala „Ljeto u dvorcu Oršić 2024.“ koji sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko zagorske županije u ljetnoj sezoni. Kako dvorac Oršić kreće u određenu sanaciju i modernizaciju stalnog postava, jedan dio programa seli se na jedinstvenu lokaciju kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu. Pošto se radi o prostoru koji može primiti veći broj posjetitelja, u Gupčev kraj dolaze vrhunski izvođači koji nisu dugo ili uopće bili u našoj Županiji. Festival će se održati od 28.6.2024. do 13.7.2024. u 7 programskih večeri.

Festival se održava već 19 godina zaredom. Od tada do danas, na njemu je održano preko 150 glazbenih i kulturnih večeri. Festival je postao jednim od simbola Gupčevog kraja koji je stvorio svoju vjernu publiku kroz dugi niz godina održavanja. Posebno što privlači posjetitelje i turiste u Gupčev kraj je spoj kupanja i dobre ljetne zabave na zagorskoj zelenoj rivijeri Termi Jezerčica, izleti u prekrasnu prirodu, obilazak dvoraca, mnogobrojnih spomenika, kulturne baštine uz izvrsne gastro delicije koje nude lokalni tradicijski restorani i domaći OPG-ovi. Kada se taj doživljaj u ljetnim večerima zaokruži sa odličnim koncertima u prekrasnom ambijentu dvorca Oršić i Spomenika Seljačkoj Buni i Matiji Gupcu, možemo reći da je Gupčev kraj, idealna lokacija za vikend  izlete, koja će vam pružiti i odmor, kupanje i velika glazbena imena.

Organizator ovog festivala je TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica (Gupčev kraj) u suorganizaciji sa Muzejima hrvatskog zagorja – Muzej seljačkih buna.

PROGRAM 2024:

28.6. (petak)  21:00
OTVORENJE LJETA U ATRIJU DVORCA ORŠIĆ
KONCERT NINA BADRIĆ (prije i poslije koncerta DJ)
Cijena ulaznice u pretprodaji 10,00 eura, a na dan koncerta 15,00 eura
(ENTRIO 10,00 eura)

Nina Badrić otvara novu sezonu glazbeno – scenskog festivala Ljeto u dvorcu Oršić.
Dvorac Oršić će ponovno glazbeno zasjati jer 28. lipnja 2024. u 21.00 sat, očekuje vas nezaboravan koncert talentirane pjevačice Nine Badrić. Očekuje vas večer ispunjena emocijama, izvanrednim glazbenim izvedbama i nevjerojatnom atmosferom.
Nina Badrić, karizmatična glazbenica, priprema poseban repertoar koji će oduševiti sve ljubitelje glazbe. Njezina snažna interpretacija i autentičnost na pozornici obećavaju nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Nedavno je objavila duet s Petrom Grašom - pjesmu „Nemoj”, koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma.

Ulaznice su dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (10,00 eura) te na prodajnim mjestima:
- Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati)
- Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica - prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati)
- Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati)

te na dan koncerta (UKOLIKO ĆE BITI DOSTUPNIH ULAZNICA JER JE NJIHOV BROJ OGRANIČEN), sat vremena prije, po cijeni od 15,00 eura.

Osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju i uživajte u izvanrednom koncertnom iskustvu. Nemojte propustiti priliku biti dio večeri koja će ostati urezana u sjećanjima.
Pridružite nam se 28. lipnja 2024. u atriju Dvorca Oršić (Samci 64, Gornja Stubica) i doživite glazbenu čaroliju u čarobnoj noći s Ninom Badrić!
Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

KUPI ULAZNICE PO CIJENI OD 10,00 EURA NA:

https://www.entrio.hr/event/nina-badric-ljeto-u-dvorcu-orsic-18577

FACEBOOK DOGAĐAJ:

https://www.facebook.com/events/454611080363541?active_tab=about

29. 6. i 30. 6. (subota i nedjelja) - atrij dvorca Oršić

MEĐUNARODNI FESTIVAL TAMBURICE I FOLKLORA U GORNJOJ STUBICI  u organizaciji KUD-a Matija Gubec Gornja Stubica i Općine Gornja Stubica
29.6. (subota)   10:00 sati – 16. Likovna kolonija Gornja Stubica
29.6. (subota)   20:00 sati – 15. Međunarodni folklorni festival
30.6. (nedjelja)  19:00 sati - 20. Tamburaška večer
Ulaz slobodan

5.7. (petak)  21:00 – Spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu

KONCERT – GIBONNI (prije i poslije koncerta DJ)
Cijena ulaznice (samo ENTRIO) 20,00 eura

Dugoočekivani koncert Gibonnija održati će se u sklopu Ljeta u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici.

Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora nakon rasprodanih koncertnih prostora diljem Hrvatske i regije najavljuje veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održati će se u petak 5. srpnja 2024. s početkom u 21.00 satUlaznice po cijeni od 20,00 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio.

Nakon dvostruko rasprodane Arene Zagreb, te Arene Varaždin i zadarskog Višnjika, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije", samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati ovoga ljeta u Gupčevom kraju. 

Deseci nagrada publike i struke te milijunski pregledi i streamovi potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda vrijednosti njegovog rada. 

KUPI ULAZNICE PO CIJENI OD 20,00 EURA NA:

https://www.entrio.hr/event/gibonni-u-dvorcu-orsic-18401

FACEBOOK DOGAĐAJ:

https://www.facebook.com/events/1141103143753674?ref=newsfeed

7.7. (nedjelja)  21:00 – Atrij dvorca Oršić

PREDSTAVA PREKID PREKO VEZE - Kazalište Moruzgva
Režija: Krešimir Dolenčić
Igraju: Matija 
Šakoranja, Petra Kurtela i Filip Detelić
Ulaz slobodan

12.7.  (petak) 21:00 - atrij dvorca Oršić

STAND UP COMEDY - VLATKO ŠTAMPAR
 Ulaz slobodan

13.7. (subota)  21:00 – Spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu

KONCERT – BAJAGA I INSTRUKTORI (prije i poslije koncerta DJ)
Cijena ulaznice u pretprodaji 20,00 eura, a na dan koncerta 25,00 eura (ENTRIO 20,00 eura)

Bajaga i Instruktori dolaze u Gupčev kraj!

Bajaga i Instruktori najavljuju veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održati će se u subotu 13. srpnja 2024. s početkom u 21.00 sat u sklopu festivala Ljeta u dvorcu Oršić.

Jedan od komercijalno najuspješnijih pop-rock sastava iz regije, čija popularnost ni danas ne jenjava, podsjetit će zagorsku publiku na nove, ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju: Tišina, Ti se ljubiš, Zažmiri, Plavi Safir, Muzika na struju, 220 u voltima, Tamara, S druge strane jastuka…

Bajaga i Instruktori, ove godine slave 40 godina glazbenog djelovanja, a pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (20,00 eura) te na prodajnim mjestima:
-Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati)
-Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica - prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati)
-Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati) te na dan koncerta, sat vremena prije, po cijeni od 25,00 eura.
Okupite ekipu i osigurajte svoje mjesto na ovom rock spektaklu. Save the date! Subota 13. srpnja 2024. Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu  (Samci 64, Gornja Stubica).
Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

KUPI ULAZNICE PO CIJENI OD 20,00 EURA NA:
https://www.entrio.hr/event/bajaga-i-instruktori-ljeto-u-dvorcu-orsic-18592

FACEBOOK DOGAĐAJ:
https://www.facebook.com/events/1130770708072983?ref=newsfeed

Tople ljetne večeri, opuštenost i zabava su zagarantirani, a na vama je samo da odaberete datum i ekipu!  Doživi zelenilo Gupčevog kraja, smanji stres, OPUSTI SE, ZASLUŽIO SI!

Više na: TZ PODRUČJA GUPČEV KRAJ

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Želite skinuti dioptriju uz najpovoljnije cijene i vodeće stručnjake?
PROMO

Želite skinuti dioptriju uz najpovoljnije cijene i vodeće stručnjake?

Imate problema s dioptrijom i dosadile su vam leće i naočale, a najviše to što bez njih ništa ne vidite? Sigurno vam je barem jednom palo na pamet kako bi bilo lijepo riješiti se dioptrije zauvijek. Lasersko skidanje dioptrije možda je baš pravo rješenje za vas

Novi kralj prijenosnih računala
PROMO

Novi kralj prijenosnih računala

Neka prijenosna računala napravljena su kako bi bila što tanja, neka kako bi baterija trajala što duže, a neka kako bi olakšala posao. A računalo ROG Strix SCAR 18 G834 (2024)? Ono je napravljeno kako bi bilo najbolji izbor za najzahtjevnije ljubitelje video igara
Borba protiv požara: Uhvatite čaroliju najdražih šumskih prizora i osvojite nagrade
PROMO

Borba protiv požara: Uhvatite čaroliju najdražih šumskih prizora i osvojite nagrade

Ljepota šumske prirode neodvojiva je od zaštite šuma od požara. Kako bi dodatno podigli svijesti o vlastitoj odgovornosti svakog pojedinca za očuvanje prirode od razornog učinka vatre, u sklopu kampanje „Nemar je prva iskra“ Hrvatske šume ove nagrađuju najvrjednije građane.