Obavijesti

Promo sadržaj

Frakturina ljetna akcija – Najbolje knjige za ljeto

Frakturina ljetna akcija – Najbolje knjige za ljeto

Od koje knjige ti srce kuca brže? Uz koji naslov zaboraviš na dan, sat i zaštitu od sunca?

Nakladnička kuća Fraktura pripremila je akciju u koju ćeš se zaljubiti – na svaku drugu kupljenu knjigu do kraja kolovoza dobivaš popust od 50 %! Od napetih krimića do zanosnih ljubavnih romana; od kultnih svjetskih i domaćih autora do novih književnih zvijezda – u Frakturi ćeš pronaći sve što trebaš ovoga ljeta.

Otkrij Siru, dugoočekivani nastavak svjetskog bestselera Vrijeme između krojenja Maríe Dueñas – osnažujuću priču o hrabrosti i ljubavi najpoznatije svjetske modistice-špijunke, koju je prevela Silvana Roglić. Zaljubi se u Visoke trave, novi roman omiljenog riječkog pisca Zorana Žmirića o prijateljstvima koja bi trebala trajati zauvijek i generaciji kojoj su snovi nasilno ukradeni. Ukrcaj se na napeto putovanje izmaštanim svjetovima Carlosa Ruiza Zafóna u hit-naslovu Trilogija magle, koji je prevela Silvana Roglić.

Ostani bez daha uz Sigurnu kuću Marine Vujčić, prodoran krik protiv nasilja nad ženama i najvažniju knjigu koju možeš pročitati ove godine. Otkrij nastavak književne senzacije Crvena kraljica Juana Gómez-Jurada, roman Crna Vučica koji je žanr trilera pretvorio u najuzbudljiviji vlak smrti. Zaviri u maestralan portret jedne od najvećih slikarica 20. stoljeća Fride Kahlo, roman kultne novinarke i spisateljice Slavenke Drakulić Frida ili o boli.

Usudi se zaspati uz Annu O. Matthewa Blakea, najvažniji triler 2024. godine, u prijevodu Alenke Mirković-Nađ, prema kojemu Netflix snima iščekivanu TV seriju. Upoznaj Divlje guske, dirljiv, topao i moćan roman o jednom odrastanju nagrađivane autorice Julijane Adamović. Istraži mračnu stranu društvenih mreža u Listi, provokativnom romanu britanske hit-autorice Yomi Adegoke, koji je preveo Krešimir Sučević Međeral.

Bez obzira na to planiraš li ljeto provesti na morskim valovima, gradskom asfaltu ili u planini, opremi se najboljom literaturom i ispiši ljetnu priču za pamćenje. 

Na www.fraktura.hr pronaći ćeš naših četrdesetak preporuka najboljih knjiga za ljeto, a popust od -50 % odnosi se na sve knjige dostupne u web-knjižari i u Knjižari Fraktura (Ulica kneza Mislava 17, Zagreb).I to nije sve. Nakladnička kuća Fraktura, u suradnji sa zabavnim centrom Escape Room Arena, svim kupcima dva Frakturina krimića osigurala je popust od 10 eura na sve igre u Escape Room Areni (neovisno o broju igrača). Kupon s popustom možeš preuzeti prilikom kupnje u Knjižari Fraktura, a ako kupuješ online šaljemo ga zajedno s kupljenim knjigama. Kupon možeš iskoristiti do čak 30. svibnja 2025.

Akcija traje 4. 7. – 31. 8. 2024.
Ljeto je za ljubav, zaljubi se u knjige.
Fraktura – najbolja literatura!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pod sloganom „A vidi lipote“ otvorena nova splitska atrakcija na Marjanu
PROMO

Pod sloganom „A vidi lipote“ otvorena nova splitska atrakcija na Marjanu

Promatračnica, odnosno čelična konstrukcija u obliku krnjeg stošca, visoka je 20 metara, a nalazi se na 150 metara nadmorske visine.

Povratak u školu s EU Youth Cinema: Green Deal
PROMO

Povratak u školu s EU Youth Cinema: Green Deal

Nakon dvije uspješne godine edukacije i podizanja svijesti o pitanjima okoliša i održivosti među mladima u Austriji, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Rumunjskoj i Sloveniji, EU Youth Cinema: Green Deal ove jeseni započinje svoje drugo izdanje