U suradnji s tvrtkom Vinart, restoran ReUnion organizira gastronomski i enološki događaj sezone u hotelu Canopy by Hilton Zagreb
"Food and wine pairing" u ReUnion restoranu
Chef kuhinje Marinko Topalović priprema šest slijedova vrhunske hrane uparene s najboljim hrvatskim vinima po izboru Saše Špiranca, a sve to očekuje Vas ovog petka, 1. ožujka od 20 sati. Osim u odličnoj hrani, uživat ćete i u vrhunskim vinima vinarija Fakin iz Motovuna i Šember s Plešivice.
Food&Vine Pairing @Fakin @Šember
- Kamenica s kavijarom
- Pjenušac Šember Rose
- Škamp na musu foie gras i lješnjaka, čips crnog kruha
- Fakin La Prima Malvazija 2017
- Rižoto s paškim sirom i bademima
- Šember Amfora Riesling 2013
- Confit pačjeg batka u vučenom tijestu, krema dimljenog celera
- Šember Crni Pinot 2017
- Sporo pečena juneća rebra, raviol s kremom od vrganja, grill kukuruz
- Fakin Il Primo Teran 2016
- Tri verzije tamne čokolade, pjenica Grand Marniera
![](https://img.24sata.hr/HENVqce9tzolcEcFlm3vw3icemg=/622x0/smart/media/images/2019-08/skamp1.jpg)
Restoran ReUnion je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica s Dolca. Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučamo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja.
![](https://img.24sata.hr/qTBA4yh-MpEK7W8v1lUm9DQe_20=/622x0/smart/media/images/2019-08/rebra.jpg)
Za informacije i rezervacije:
Restoran ReUnion
Ulica kneza Branimira 29 Zagreb
Canopy by Hilton Zagreb
tel. 01 4559 518
fdsupervisor@canopyzagreb.com
Posebna ponuda PBZ stambenih kredita
Čak 22 hrvatske premijere na ovogodišnjoj Nautici
Najbolja poslovnica Addiko banke u Našicama uputila donaciju udruzi „Prijateljstvo”