Obavijesti

Promo sadržaj

Fenomen personaliziranih detalja – trend koji je preuzeo modni svijet

Fenomen personaliziranih detalja – trend koji je preuzeo modni svijet
8

Personalizirani detalji daju finoću vašem stylingu, od izvezenih inicijala na odjeći i modnim dodacima, pa sve do graviranih poruka na nakitu ili ogrlice s imenom.

To su prepoznali i u Argentumu koji je predstavio svoju novu kolekciju personaliziranog nakita koja obuhvaća ogrlice s imenom te nakit za graviranje. Koliko cool ili elegantno će vaš nakit izgledati ovisi doslovno o vama i vašim kreativnim idejama.

Oni koji žele malo klasičnije komade, mogu pronaći nakit za graviranje u obliku pločica ili krugova za graviranje. Narukvice s ravnim pločicama podsjetile su nas na narukvice koje se poklanjaju povodom krštenja, dok su nas ogrlice s okruglim pločicama asocirale na medaljone na koje možemo personalizirati svoju poruku. Za one koji vole poslati poruku svijetu kroz svoje detalje, tu su ogrlice s imenom na koje možete napisati baš sve – od vlastitog imena, do poruke koja je jedinstvena samo za vas.

Cijela kolekcija personaliziranog nakita dostupna je u srebrnoj i pozlaćenoj varijanti, a kako bi vam personaliziranje bilo još zanimljivije, možete birati i različite fontove za izradu ogrlica s imenom te fontove za graviranje nakita.

Možemo reći kako su u Argentumu mislili baš na sve. Ovakav nakit mogu birati i žene i muškarci, a o tome koliko je ovaj nakit idealan za sve generacije govori i njihova ponuda personaliziranja. Neki fontovi svidjet će se mlađim generacijama, a pisane fontove birat će oni koji vole romantične citate ili elegantne poruke na nakitu. Tipovi nakita za graviranje obuhvaćaju ogrlice i narukvice s pločicama, ali i zanimljivu ogrlicu tubu koju možete gravirati sa sve četiri strane. Takav tip nakita sve više susrećemo na društvenim mrežama poput Instagrama ili Pinteresta i ne sumnjamo kako ćete taj nakit brzo poželjeti personalizirati.

8
| Foto: PROMO

Kada je Carrie iz serije odabrala svoju ogrlicu s imenom ispred dijamantne ogrlice, potvrdila je svima ono što ponekad zaboravimo – da je sentiment važniji od prave vrijednosti nakita ili bilo kojeg drugog detalja. Na to nas je podsjetio i sam brend kada je ovu kolekciju opisao kroz riječi „Nakit koji priča za tebe“. Pričajte nam o sebi kroz sve svoje detalje i birajte, kombinirajte i personalizirajte novu kolekciju nakita na argentum.hr ili u njihovim poslovnicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Evo kako do pregleda u privatnim poliklinikama bez visokih troškova
PROMO

Evo kako do pregleda u privatnim poliklinikama bez visokih troškova

Uz novo zdravstveno osiguranje za samo nekoliko eura mjesečno više obavite sistematske i specijalističke preglede te laboratorijske pretrage bez dugih čekanja i uputnice
Možemo li stvarno održati optimalnu funkciju našeg imuniteta i što to uopće znači?
PROMO

Možemo li stvarno održati optimalnu funkciju našeg imuniteta i što to uopće znači?

Pripremite maramice, limun i čaj - počela je sezona prehlade i gripe. Ne radi se, naravno, o službenom početku sezone, bakterije i virusi su uvijek oko nas, ali svi znamo da više šmrcamo, kašljemo i kišemo upravo tijekom hladnijih mjeseci.
Kina postaje sve privlačnija investicijska destinacija
PROMO

Kina postaje sve privlačnija investicijska destinacija

Prema podacima za prva tri tromjesečja, aktivnosti na kineskom tržištu zabilježile su rast, a ukupna maloprodaja robe široke potrošnje povećala se za 3,3 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine