Obavijesti

Promo sadržaj

Dizajnirajte svoj vanjski raj s modernim i udobnim namještajem

Dizajnirajte svoj vanjski raj s modernim i udobnim namještajem

Kreirajte savršeno mjesto za opuštanje i druženje u svom vrtu ili na terasi uz visokokvalitetni vanjski namještaj koji donosi udobnost i stil vašem otvorenom prostoru

Od 2008. godine, Rattan Sedia izgradila je svoju reputaciju kao lider u proizvodnji vanjskog namještaja, brzo se pozicionirajući na tržištima diljem regije. Njihov uspjeh leži u kombinaciji kvaliteta, izdržljivosti i inovacija, čime su stvorili namještaj koji traje i ispunjava potrebe modernog dizajna i funkcionalnosti.

Ono što Rattan Sedia čini posebnim jeste njihova strast za ekonomskim, tehnološkim i investicijskim razvojem. Nekoliko godina nakon osnutka, kompanija je proširila proizvodnju na WPC profile (drveno-plastične kompozite), osiguravajući dugotrajna i ekološka rješenja za podne obloge i druge vanjske površine. Njihov vrhunac dostignut je pokretanjem proizvodnje tendi i sistema zastakljivanja, omogućujući kupcima stvaranje savršenih vanjskih prostora bez obzira na vremenske prilike.

U Rattan Sedia, svaki proizvod – od stolica i fotelja, do garnitura i barskih stolica – odražava predanost prema kvaliteti. Izdržljivost njihovog namještaja dolazi iz pažljivo odabranih materijala, koji su otporni na vremenske uvjete i osiguravaju dugovječnost. Bilo da tražite pergola tende za dodatnu hladovinu ili WPC obloge za bazene, svaki element je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio estetske i funkcionalne zahtjeve.

Jedan od ključnih segmenata koji Rattan Sedia nudi je njihov program za plaže i bazene, savršen za luksuzne objekte ili privatne vile koje žele svojim gostima pružiti maksimalan komfor i stil. Dodatno, njihova ponuda zastakljivanja omogućava uživanje u otvorenom prostoru tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete.

Kada birate vanjski namještaj, izdržljivost je ključna – a proizvodi iz Rattan Sedia su proizvedeni da traju. Njihovi barski stolovi, fotelje i garniture pružaju savršeni spoj udobnosti i stila, dok su njihovi inovativni tende i sistemi zastakljivanja idealni za stvaranje multifunkcionalnog vanjskog prostora.

Želite stvoriti svoj vanjski raj? Posjetite Rattan Sedia i otkrijte namještaj, tende i podove koji su stvoreni da traju. Zapratite Rattan Sedia na Instagramu i Facebooku kako biste bili u toku s najnovijim kolekcijama i trendovima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Lakše od školske torbe – Inine kompozitne plinske boce
PROMO

Lakše od školske torbe – Inine kompozitne plinske boce

Suvremeni kompozitni materijali od kojih je boca izrađena dokazano jamče sigurnost prilikom uporabe

Antina Garaža: Bosch Hrvatska ima ručni alat
PROMO

Antina Garaža: Bosch Hrvatska ima ručni alat

Ante Cash u novoj epizodi Koordinacije dijeli oduševljenje inovacijom koja je stigla iz tvrtke Bosch.
Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Murskom Središću
PROMO

Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Murskom Središću

Mursko Središće, 18.10.2024.; U širem centru Murskog Središća, na adresi Frankopanska 7, svoja vrata službeno je otvorila nova poslovnica Merkur osiguranja.