Obavijesti

Promo sadržaj

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
7

Upoznajte CE svijet

Dragi ljubitelju Cedevite, jesi li spreman za nešto novo i osvježavajuće? Cedevita je upravo lansirala novu platformu koja će te odvesti u digitalni CE svijet! Sada, kada skeniraš QR kod s ambalaže Cedevite, otvaraš vrata u jedinstveno iskustvo puno zabave, nagrada i emotivnih trenutaka.

Ova inovativna interakcija ne samo da osigurava trenutke osvježenja, već i stvara emotivnu povezanost s brendom, ali i između tebe i tvojih bližnjih. Uz Cedevitu, svaki gutljaj postaje prilika za novu avanturu, novu nagradu i novu poruku ljubavi ili podrške.

Cedevita razumije koliko je važno uživati u svakom gutljaju, pa ti sada pruža mogućnost odabira tvojeg omiljenog okusa iz bogatog asortimana Cedevitinih proizvoda.

Osim toga, omogućuje ti da doživiš dozu uzbuđenja kroz sudjelovanje u nagradnim igrama koje su dio digitalnog CE svijeta. Izvrsne nagrade čekaju sretnog dobitnika, a taj sretnik bi mogao biti upravo ti! Nakon što zakoračiš u CE svijet, otvara ti se i mogućnost slanja emotivnih poruka. Imat ćeš priliku poslati posebnu poruku voljenoj osobi, bilo da je to slatka poruka koja izražava ljubav ili poziva na dejt, mogućnosti su razne i neograničene…

Postupak sudjelovanja je jednostavan. Naručiš Cedevitu u kafiću, skeniraš QR kod s vrećice te uživaš u jedinstvenom okusu i zabavi.

Nemoj propustiti priliku za osvježenje i zabavu! Pošalji poruku voljenoj osobi, osvoji sjajne nagrade i uživaj u svojem omiljenom okusu Cedevite jer te upravo sve to i više čeka u digitalnom CE svijetu.

Zapamti, Cedevita je više od osvježavajućeg napitka – to je način života!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvrsnost dostupna na dodir prsta: Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 pametni sat
PROMO

Izvrsnost dostupna na dodir prsta: Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 pametni sat

Odavno je poznato kako Samsung na Galaxy uređaje integrira jedne od najboljih sustava kamera, a odgovarajuća praksa nije zaobišla niti Galaxy A seriju.

RBA program preporuke Prijatelji po računu sada vrijedi i za mala poduzeća
PROMO

RBA program preporuke Prijatelji po računu sada vrijedi i za mala poduzeća

Raiffeisen banka u sklopu svog programa preporuke Prijatelji po računu, osim nagrađivanja novih i postojećih klijenata fizičkih osoba, nagrađuje i postojeće klijente koji preporuče RBA malim poduzećima i obrtnicima.
"Taste Like Drniš" - Festival drniškog merlota 2024.
PROMO

"Taste Like Drniš" - Festival drniškog merlota 2024.

Najavljujemo manifestaciju rezerviranu za uživanje u dobrom vinu i društvu!