Obavijesti

Promo sadržaj

BRITA izvrsna voda na dohvat ruke!

BRITA izvrsna voda na dohvat ruke!
3

U ovim užurbanim vremenima, uvođenje pravilne hidracije u životnu rutinu ključno je za održavanje zdravlja. Zato je bitno imati kvalitetnu vodu uvijek na dohvat ruke!

Pravilna hidracija pomaže održavanju optimalne tjelesne temperature, zdrave cirkulacije, otpuštanju štetnih tvari iz organizma, hidrataciji kože zglobova i organa. Uz pravilan unos vode vežu se i bolji sportski rezultati, izdržljivost i bolje zdravlje. Stoga je izuzetno važno obratiti pažnju kvaliteti vode koju pijemo i iz kakve bočice pijemo. Najnovija istraživanja dokazuju da plastične boce za jednokratnu upotrebu sadrže čestice nanoplastike koje se povezuju s raznim zdravstvenim problemima. No, i unutar vode iz slavine nalaze se štetne tvari za naš organizam kao što su kamenac, klor, teški metali – olovo i bakar, herbicidi, pesticide i bakterije. Na sreću, razvojem tehnologije i sve naprednijim inovativnim rješenjima tvrtka BRITA je razvila sustave za filtraciju vode koji se izuzetno lako primjenjuju u svakodnevnom životu.

BRITA filtracija vode u pokretu

BRITA bočice sadrže MicroDisc filter koji omogućuje filtraciju vode dok ju pijete. Jednostavno napunite bočicu vodom iz slavine ili nekog drugog izvora i uživajte u mekoj vodi izvrsnog okusa uz osjećaj sigurnosti jer u svoj organizam unosite pročišćenu vodu. Bočice su 100% izrađene od materijala koji ne sadrže BPA. Filtracijom smanjuju sadržaj klora i drugih tvari koje kvare okus kao što su pesticidi, herbicidi i hormoni. Smanjuju količinu mikročestica veličine ≥ 15 μm dok svi važni minerali kao što su magnezij i kalcij ostaju u vodi! Bočica ACTIVE je fleksibilna i idealna za korištenje prilikom sporta i treninga jer jednostavnim stiskom voda lako izlazi kroz ergonomski usnik. Sadrži i praktičnu trakicu kojom se lako zakvači za ruksak ili torbu. Bočica VITAL izrađena je od tvrde prozirne plastike i idealna je svakodnevno korištenje u uredu, školi, šetnji ili shoppingu. Jedan MicroDisc filter pročišćava do 60 L vode što je dostatno za mjesec dana korištenja. Vrlo su jednostavne za održavanje, filter se izuzetno lako mijenja, a perive su u perilici posuđa. Ove bočice nisu samo praktične, već donose niz dobrobiti koje unapređuju sportske rezultate i poboljšavaju cjelokupno zdravlje. Još jedna prednost BRITA bočica je ta što njihovim korištenjem smanjujete svakodnevnu kupovinu vode u plastičnim bocama. Dokazano je da odustajanjem od kupovine vode u plastičnim bocama jedna osoba smanjuje zagađenje plastikom do 15 kg godišnje, dok istovremeno umanjuje i ugljični otisak za 134 kg godišnje. BRITA proizvodi nam donose i druge načine uštede koji direktno utječu na Vaš kućni budžet jer jedna litra BRITA vode košta samo 0,06 €.

BRITA uvijek uz vas

Pored BRITA bočica filtracija vode je moguća uz BRITA vrč unutar kojeg se nalazi MAXTRA PRO filter ili sustav ON TAP koji se montira direktno na slavinu. Uz prednost izuzetno jednostavnog korištenja BRITA postaje pouzdan izvor pitke vode izvrsnog okusa u vašem kućanstvu ili uredu. Pored boljeg okusa kave ili čaja pripremljenih BRITA vodom, uštede koje donosi u kućnom budžetu, donosi vam i dobar osjećaj jer smanjujete zagađenje plastikom. Uživajte u BRITA vodi i njenim dobrobitima za vas i za planet Zemlju. Saznajte više o BRITA proizvodima na www.brita.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"
PROMO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"

Ove godine očekuje se oko 30 jahaćih parova koji će u finalnoj utakmici pokušati doći do najboljeg rezultata

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom
PROMO

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom

Nastavak aktivnog doprinosa očuvanju okoliša i brige za lokalnu zajednicu
Povratak zaboravljenog detalja u domove
PROMO

Povratak zaboravljenog detalja u domove

Bilo da je riječ o bezvremenskoj eleganciji ili smjelim stilovima koji zahtijevaju dozu hrabrosti, tepisi se ponovno vraćaju kao nezaobilazni detalj interijera.