Obavijesti

Promo sadržaj

Auto Benussi održao svoj prvi Underground event uz luksuzna vozila koja su oduševila goste

Auto Benussi održao svoj prvi Underground event uz luksuzna vozila koja su oduševila goste
15

Klijentima, prijateljima i partnerima predstavljen luksuzni segment vozila kakav u Hrvatskoj još nije viđen

U najekskluzivnijoj podzemnoj etaži u četvertak je održan prvi Auto Benussi Underground event.  Još od samog otvorenja salona 2019. godine Auto Benussi underground krije iznimne primjerke iz automobilskog svijeta, a budući da su odnedavno ljestvicu podignuli ulaskom u pure luxury odlučili su svojim klijentima, prijateljima i partnerima pokazati impozantnu garažu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

15
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Auto Benussi još od 2016. godine s brendovima Jaguar i Land Rover radi u premium segmentu kroz što je i prepoznat, tako da se ideja o proširenju priče u prodaju luksuznih brendova prirodno nametnula. Zamisao se razvijala godinu dana, a kroz projekt Auto Benussi Underground doživljava svoje prvo predstavljanje, kao iskorak prema luksuznim brendovima poput Aston Martina, Bentleya, Lamborghinija i ikone automobilizma – Ferrarija.

Luksuzni segment vozila kakav u Hrvatskoj još nije viđen, predstavio je direktor tvrtke Auto Benussi, Daniel Benussi, a vidjeti sasvim posebne eksponate kao što su Aston Martin DBS, Ferarri 488 Spider, Lamborghini Huracan, Mercedes AMG GT S-E, i jedinstvena Lotus Omega bio je praznik za oči svih strastvenih ljubitelja i kolekcionara luksuznih automobila.

S obzirom na to da Auto Benussi garaža trenutačno broji preko 30 luksuznih i unikatnih modela automobila, Krunoslav Sven Lupis, direktor Jaguar Land Rover centra u Zagrebu upoznao je prisutne s trinaestoricom veličanstvenih, a kriteriji kod njihova odabira, dio su čiste emocije koje ova vozila pobuđuju.

S par riječi predstavljeni su Lotus Omega, Ferarri 296, Aston Martin DBX 707, Aston Martin DBS, Ferarri 488 Spider, Mercedes GT S-E, Lamborghini Huracan, Range Rover Sport Ultimate Edition, Range Rover, Porsche GT3 Touring i Bentley GT Speed.

Posjedovati ovakav automobil znači i pridavati veliku pozornost svakom detalju, izgledu, zvuku motora, mirisu unutrašnjosti, boji..  Vlasnici luksuznih automobila ostvaruju svoje strasti, a auto Benussi želi im biti partner u pretvaranju snova u stvarnost.

Osim što su uzvanici imali priliku uživati u slici luksuza tehnoloških čuda koja integriraju najfinije materijale sa snažnim strojevima, chefovi Matija Bogdan i Matija Pavlić pobrinuli su se očarati i nepca svih uzvanika, a posluživao se i Special koktel barmena Filipa Lipnika.

Kako bi kupci uživali u kompletnom paketu usluga Auto Benussi u bliskoj budućnosti planira organizirati klub vlasnika luksuznih automobila. To uključuje brigu o automobilu, ali i pružanju novih hedonističkih iskustava.  Isto tako, sljedeće godine u ovo vrijeme planirano je otvorenje zasebnog prodajnog centra posvećenog isključivo luksuznim automobilima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Uskoro 12. „Mjesec plave ribe“ u Crikvenici! I plav i zdrav s bogatim programom
PROMO

Uskoro 12. „Mjesec plave ribe“ u Crikvenici! I plav i zdrav s bogatim programom

Ovogodišnji „Mjesec plave ribe“ održava se od 20. rujna do 20. listopada, a ovaj vikend očekuju vas klapa Cambi i Tedi Spalato i grupa „Vigor“

Zdravko Jurčec: 'Jadransko-jonski koridor od Splita bi napravio  Barcelonu Jadrana'
PROMO

Zdravko Jurčec: 'Jadransko-jonski koridor od Splita bi napravio Barcelonu Jadrana'

Na 8. Danima otvorenih vrata Društva građevinskih inženjera Zagreb u petak, 20. rujna, središnja tema bit će 'Željeznice', ključni aspekt u razvoju održive i efikasne prometne infrastrukture koja povezuje naše gradove, regije, pa i cijelu Europu
Mirisni jesenski recepti koji će zadovoljiti sva osjetila
PROMO

Mirisni jesenski recepti koji će zadovoljiti sva osjetila

Jesen donosi hladnije dane, zlatno lišće i vrijeme kada kućna atmosfera postaje idealna za kuhanje mirisnih i ukusnih obroka, a što može bolje pratiti ovo doba godine od tople, sezonske hrane pripremljene s ljubavlju i preciznošću u modernoj kuhinji?