Obavijesti

Promo sadržaj

Ana Radišić: Svaki gost u podcastu je ostavio neki trag, posebno Robin Sharma

Ana Radišić: Svaki gost u podcastu je ostavio neki trag, posebno Robin Sharma
6

Ana Radišić s prvim danom ljeta slavi četvrti rođendan svog podcasta, a za suradnike i prijatelje organizira veliku zabavu u zagrebačkoj Laubi.

Kako uopće izgleda raditi podcast, što je naučila od svojih gostiju te kako naći balans između poslovnog i privatnog života, Ana je otkrila u intervjuu.

Što vas je nagnalo da se upustite u svijet podcasta i kako je ta odluka utjecala na vaš profesionalni put?

Jednostavno je došlo vrijeme za korak više. Osjetila sam potrebu. Sazrjela da se odvažim na poduzetništvo i priliku da svoje ime i prezime stavim u funkciju vrijednosti koje vjerujem i poruke koju želim poslati. I odlučila sam te krenula u avanturu poduzetništva, samostalnosti i još veće odgovornosti prema sebi, drugima, publici i suradnicima.

Kako izgleda vaša dnevna rutina kad radite na novoj epizodi podcasta i koje sve korake uključuje proces od ideje do realizacije?

Svaki dan je različit. Rasporedi su mi poprilično dinamični. Sastoje se od puno organizacije, planiranja i sastanaka. Provedbe istih i realizacije. Ono što se snima samo je maleni segment mašinerije ljudi koja se krije iza poruke koju šaljemo podcastima, ljudima koji inspiriraju i njihovim pričama.

21. lipnja slavite četiri godine podcasta. Kako ćete ga proslaviti?

Upravo smo u zadnjim pripremama. Ove godine slavimo u kući za ljude i umjetnost u zagrebačkoj Laubi. Imati ćemo pravu umjetnost zahvaljujući ljudima koji sa mnom žive, rade , vjeruju u ideju oblaka i podržavaju istu! Jedva čekam i najsitnije odbrojavam.

Da morate izdvojiti samo jedan podcast, odnosno sugovornika, koji biste izdvojili i zašto?

Teško mi je bilo koga izdvajati jer svih 150 sugovornika ostavilo je poseban trag i pečat na mene, ali i moju publiku koja me zna tako dirnuti svojim porukama i javljanjima. Međutim definitivno za mene osobno, najveći iskorak je inozemno gostovanje Robina Sharme autora brojnih svjetskih bestsellera.

Što ste vi naučili od svojih sugovornika? Možete li izdvojiti nešto posebno?

Uvijek me dirne vjera i hrabrost u svoje snove. Ljubav prema istima. Motivacija, mirnoća i sklad unutarnjeg i vanjskog te ostvarenje vlastitih oblaka. Iskrenost prema istim kao i lakoća u autentičnosti. To najviše volim. Primjer, autentičnog života.

Koji je trenutak ili postignuće u vašoj podcast karijeri na koje ste najponosniji i zašto? Ponosna sam na put koji je iza mene. Na svaku stepenicu. Pogotovo na dane koji su daleko od reflektora, kamera ili novinarskih članaka. Sreću osjećam kada vidim ljude koji su sa mnom, tim koji raste te energiju kojom zajedno gradimo i pomičemo granice te uljepšavamo divnim ljudima i pričama svakodnevicu.

Koliko vremena vam ostane za vas, s obzirom na angažman oko podcasta, ali i na voditeljske angažmane?

Jako malo slobodnog vremena imam, pogotovo u ovim fazama i periodima. No, trudim se uvijek biti “prisutna” pronalaziti mikro momente za regeneraciju, a onda nadoknađujem dužim godišnjim odmorom ljeti kada zasista samo...odmaram. I punim baterije.

Kako balansirate između privatnog i poslovnog života? Što je energija koja vas puni?

Trudim se. Organizacija je zapravo ključ i dobro raspoređivanje vremena. Otkad sam krenula poduzetničkim stopama uistinu je izazovno izbalansirati sve i potpuno potpuno “isključenje”, no zato kada zaista imam privatne momente tada ih svim srcem i glavom živim i osjecam. Pune me knjige. Dobro društvo i putovanja, te glazba i koncerti. Obožavam ih!

Nakon proslave rođendana podcasta i vi slavite rođendan, početkom srpnja. Što biste poželjeli sami sebi.

Najbliže i najdraže ljude blizu, zdravlje i da je prirodna vaga balansa u što boljoj ravnoteži češće i još više!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.