Obavijesti

Promo sadržaj

adidas pokrenuo novu kampanju "Club Originals" kako bi inspirirao novu generaciju mladih kreativaca!

adidas pokrenuo novu kampanju "Club Originals" kako bi inspirirao novu generaciju mladih kreativaca!
7

Novom kampanjom koja slavi kreativnost u svijetu muzike, umjetnosti, stila i pokreta, pod nazivom "Club Originals", adidas želi potaknuti nove generacije da njeguju svoju kreativnost.

Kampanja je lansirana u čak 16 zemalja Europe, a nosioci kampanje su neka od najpoznatijih lica mladih stvaraoca.

Poznati brend poziva svoju zajednicu da proslavi "Club Originals" kroz niz zabava, pop-up događaja i kreativnih partnerstava širem Europe. Od interaktivnih izložbi u Londonu do party-a u Berlinu, svi ljubitelji adidasa će biti dobrodošli u novi svijet "Club Originals".

Predstavljajući novu kampanju u digitalnom prostoru, adidas se udružuje sa viralnim kreatorima muzičkih nastupa COLORSxSTUDIOS kako bi prikazao novu seriju sadržaja na adidas Originals YouTube kanalu. Kroz novi pristup, čuveni brend predstaviti će najnovija lica iz muzike, mode i umjetnosti, koji su poznati po rušenju granica u svojim industrijama.

Među njima su američka pjevačica Ashnikko, koja živi u Londonu i nastupa na festivalu Coachella ovog ljeta, indie rok umjetnik Bakar, voditeljica i DJ Jyoty sa Rinse FM, kao i pjevačica i reperka Ronisia. Pored njih naći će se i ne binarna umjetnica i plesačica Habibitch, njemačka pjevačica Nina Chuba, reper Rin, umjetnik Jakman i muzičari Natalia Lacunza i Tananai.

7
| Foto: adidas originals

Originals je autentično prisutan u adidas kulturi već više od 50 godina te gleda u budućnost brenda i svojih novih kreativnih suradnika. Dokaz da adidas njeguje vječitu inovativnost mladih mogao se vidjeti od prepoznatljivog stila koji je tenisicama Superstar dala hip-hop grupa Run DMC, do utjecaja koje su devedesetih godina ostavile Gazelle kroz indie ikonu Noel Gallagher. 

adidas je strastven u promoviranju mladih generacija kreativaca, a “Club Originals” će pružiti platformu svim kreatorima da se motiviraju i uključe.

Cijela kolekcija čeka te u BUZZ trgovinama kao i na web shopu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.