Obavijesti

Promo sadržaj

24sata na Rakuten Viberu: Pridružite se sportskom kanalu uzbudljivih vijesti sa OI u Parizu

24sata na Rakuten Viberu: Pridružite se sportskom kanalu uzbudljivih vijesti sa OI u Parizu

24sata najavljuje partnerstvo s Rakuten Viberom koje će korisnicima donijeti niz dinamičnih vijesti, slika te videozapisa s Olimpijskih igara putem našeg sportskog kanala na Viberu

Odbrojavanje do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine službeno je započelo! Od 26. srpnja do 11. kolovoza, grad svjetlosti ugostit će najbolje svjetske sportaše i sportske entuzijaste. S obzirom na to da nas očekuje niz sportskih inovacija, uključujući nove discipline koji će dodatno obogatiti olimpijski program, obavještavat ćemo vas o svim detaljima putem našeg sportskog kanala na Rakuten Viberu.

Naš dinamični kanal je nezaobilazan za sve sportske fanove, nudeći najnovije vijesti o olimpijskim timovima. Prateći ga, dobit ćete ekskluzivan pristup fotografijama i videozapisima sportaša koji će ponosno predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama. Saznajte prvi sve o pobjedama Hrvatskog tima na najvažnijem svjetskom sportskom događaju. Pratite svaki njihov korak, od priprema do natjecanja kao i njihove svakodnevne trenutke u Parizu.

Pridružite se već sad

Pozivamo vas da se pridružite našem sportskom kanalu na Rakuten Viberu kako biste u stvarnom vremenu dobivali informacije o olimpijskim timovima i vrhunskom sportskom natjecanju iz prve ruke. Pratite kanal, podijelite komentare, pošaljite svoje želje i budite dio putovanja do olimpijskih zlata!  

Naša zajednica na Rakuten Viberu bit će vaša glavna destinacija za sve olimpijske vijesti i ekskluzivne sadržaje. Kroz ovaj kanal, donosit ćemo vam najnovije informacije, intervjue sa sportašima, insajderske priče i trenutke koji će vas inspirirati. Bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili u pokretu, uvijek ćete biti u toku s najvažnijim događajima iz Pariza.

Ne propustite priliku da budete dio ove uzbudljive sportske avanture. Pridružite se sada i budite prvi koji će doznati najnovije vijesti, slaviti pobjede i podržavati naše sportaše u njihovom nastojanju da osvoje olimpijske medalje. Vidimo se na Rakuten Viberu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pod sloganom „A vidi lipote“ otvorena nova splitska atrakcija na Marjanu
PROMO

Pod sloganom „A vidi lipote“ otvorena nova splitska atrakcija na Marjanu

Promatračnica, odnosno čelična konstrukcija u obliku krnjeg stošca, visoka je 20 metara, a nalazi se na 150 metara nadmorske visine.

Povratak u školu s EU Youth Cinema: Green Deal
PROMO

Povratak u školu s EU Youth Cinema: Green Deal

Nakon dvije uspješne godine edukacije i podizanja svijesti o pitanjima okoliša i održivosti među mladima u Austriji, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Rumunjskoj i Sloveniji, EU Youth Cinema: Green Deal ove jeseni započinje svoje drugo izdanje