Obavijesti

Promo sadržaj

120 godina uz Borotalco! Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine

120 godina uz Borotalco!  Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine
8

Ove godine popularni talijanski brand Borotalco slavi 120. rođendan!

U sklopu Žute srijede posjetitelji shopping centra City Center one West pridružili su se slavlju i podijelili zagrljaj s dragim ljudima. Borotalco je pripremio pravo iznenađenje kupcima i posjetiteljima koji su imali prilike doživjeti Borotalco efekt!

Na velikoj rođendanskoj proslavi jedna od glavnih atrakcija bio je interaktivni Go2Digital ekran na samom ulazu u City Center one West. Pozivao je na fotografiranje u zagrljaju, a to je pak aktiviralo Borotalco filter - efekt eksplozije bijelog talk pudera. Brojni posjetitelji zaigrali su i kolo sreće s vrijednim nagradama za baš sve sudionike, a jedinstveni mirisni potpis Borotalco dezodoransa i dalje će nas pozivati da zagrlimo život, svaki dan.

8
| Foto: Borna Hojsak

Slavljenički kutak posvećen ovom popularnom brandu jedinstvenog mirisa privlačio je pažnju još jednom inovacijom tvrtke Go2Digital: velikom digitalnom 3D kockom. „Atraktivna anamorfna animacija omogućila je ovom popularnom dezodoransu da pomoću optičke iluzije „iskoči“ iz ekrana. Ova tehnologija osigurava iznimnu vidljivost i ne može proći nezapaženo“, kaže Dean Udatny, direktor marketinga tvrtke Go2Digital.

Povijest ovog kultnog branda seže u daleku 1878. godinu kada je u ljekarni u Firenci rođen Borotalco puder koji je zahvaljujući svojoj prepoznatljivoj zelenoj limenci i jedinstvenom mirisu, brzo postao dio svakodnevice svih Talijana. Kroz jedinstvenu komunikaciju 1904. godine postaje poznat kao ,,najbolji puder za kožu” te ostaje prepoznat i cijenjen sve do danas. Tijekom godina Borotalco proširuje svoj kultni mirisni potpis i na druge proizvode te nudi cjelovitu liniju za higijenu i njegu tijela.

Borotalco je danas prisutan u domovima milijuna ljudi s proizvodima koji pružaju potpuno iskustvo wellnessa uz jedinstveni miris te baršunasti i svilenkasti osjećaj na koži. Odaberite i vi svoju mirisnu notu svježine uz jedinstveni Borotalco mirisni potpis!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"
PROMO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"

Ove godine očekuje se oko 30 jahaćih parova koji će u finalnoj utakmici pokušati doći do najboljeg rezultata

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom
PROMO

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom

Nastavak aktivnog doprinosa očuvanju okoliša i brige za lokalnu zajednicu
Povratak zaboravljenog detalja u domove
PROMO

Povratak zaboravljenog detalja u domove

Bilo da je riječ o bezvremenskoj eleganciji ili smjelim stilovima koji zahtijevaju dozu hrabrosti, tepisi se ponovno vraćaju kao nezaobilazni detalj interijera.