Hedonistička ruta za eno – gastro – outdoor ljubitelje, ekskluzivne večere, cooking show u Terraca Bar & Restaurant i cjelomjesečna posebna ponuda specijaliteta od plave ribe
12. „Mjesec plave ribe“ u Crikvenici donosi više nego zanimljiv ostatak programa
Nakon spektakularnog otvaranja 12. „Mjeseca plave ribe“ te tri dana gastro i eno poslastica, glazbenog i dječjeg programa, kulinarskih zvijezda i sl., slijedi nam ostatak najplavijeg mjeseca na Rivijeri Crikvenica.
Ovaj gastro doživljaj ne znači samo kušanje slasnih i zdravih ribljih specijaliteta, već i druge zanimljive aktivnosti u trajanju od 20. rujna do 20. listopada.
U sklopu ovoga „najplavijeg“ mjeseca odabrani ugostiteljski objekti na području rivijere nude ukusna, maštovita i raznovrsna jela od plave ribe, a oni su: „Karoca“, Trabakul“, „Burin“, restorani hotela „Crikvenica“, „Esplanade“, „Aminess Younique Narrivi“ i „Miramare“ u Crikvenici, u Dramlju „Domino“, a u Selcu „Ulika“ i restoran Hotela „Marina“. Ukusna jela u ponudi pogledajte na Meniji.
Premijerno izdanje „Crikvenica Food & Wine Walk“, koje se održava 28. rujna, omogućit će vam jedinstveni doživljaj duž 12 km hedonističke rute od Jadranova do Selca, a osim sadržaja predviđenoga programom, očekuju vas i iznenađenja.
Prijava i kupnja ulaznica (kotizacije od 65,00 eura) za ovaj eno – gastro – outdoor događaj može se izvršiti na DVA načina:
1. prijaviti se možete putem e-maila prijava@tzg-crikvenice.hr, prilikom prijave napišete željeni termin polaska, nakon čega ćete e-mailom primiti podatke za uplatu
2. kupiti ulaznicu putem sustava eventim.hr (čime je prijava automatski zabilježena)
Više informacija o eventu na: Crikvenica Food & Wine Walk
29. rujna od 14 sati u Bar & Restaurant „Terraca“ u Dramlju gurmane u vama zadovoljit će chefovi Mario Mandarić i Dino Matejčić poslasticama od plave ribe, a sve uz glazbenu kulisu sastava „Splash“.
Spoj plave ribe i dobre kapljice vina jedna je od najpoželjnijih kombinacija, stoga posjetitelje Rivijere Crikvenica očekuju dva termina ekskluzivnih večera u dva crikvenička restorana.
4. listopada u restoranu Hotela „Esplanade“ uživajte na uparivanju ribljih specijaliteta s vinima pod vodstvom sommelierke Lucije Matijević.
Restoran „Burin“ će biti drugi domaćin ove eno-gastro „ljubavne priče“ 11. listopada, zajedno sa sommelierkom Ines Matić Matešković. Obje večere počinju u 19 sati, a podatke za rezervaciju ćete pronaći u detaljnom programu 12. „Mjeseca plave ribe“.
Ne propustite biti aktivni sudionik 12. „Mjeseca plave ribe“ i uživati svim osjetilima.
Obavezno „zaronite“ u more informacija na našoj web stranici 12-mjesec-plave-ribe te društvenim mrežama IG crikvenica_croatia i FB @rivieracrikvenica.
Hrvatska dobila predstavnika u globalnom finalu natjecanja točenja i serviranja piva
1 sjajna ideja, 8 gradova i 50.000 ljudi koji danas malo bolje stoje!
Učinite digitalno upravljanje mirovinom mogućim