Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Proljetna toplo-hladna salata od lososa i kozica je na meniju

Proljetna toplo-hladna salata od lososa i kozica je na meniju
1

Kozicama prilikom pečenja dodamo malo maslinovog ulja, dok lososu nije potrebno jer je sam po sebi dovoljno masna riba, objašnjava kuharica Kristina Juras

Losos prije pečenja mariniramo oko dva sata. Pečemo samo s jedne strane jer će biti dio salate, no ako ne volite sirovu ribu, možete je peći s obje strane, savjetuje kuharica Kristina Juras. 

Kompletan recept sa sastojcima možete pogledati na kuhari.com. U suradnji sa siteom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih hrvatskih kuhara, a sve video recepte možete pogledati u našem specijalu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3