Obavijesti

Show

Komentari 3

Princ Charles upoznao je svoju unuku Lilibet: Nije skrivao sreću

Princ Charles upoznao je svoju unuku Lilibet: Nije skrivao sreću
7

Princ i vojvotkinja Camilla bili su presretni što su vidjeli Lilibet i Archieja. Bio je posebno emotivan pri prvom susretu sa malenom Lilibet, rekao je izvor za britanske medije

VIDEO

Britanski princ Charles (73) napokon je upoznao svoju jednogodišnju unuku Lilibet, mlađe dijete princa Harryja (37) i supruge Meghan Markle (40). Budući britanski kralj nije mogao sakriti emocije i uzbuđenje tijekom upoznavanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Britanci oduševljeni: Elizabeta želi da Camilla postane kraljica kad princ Charles sjedne na tron VIDEO

S obzirom da je malena Lilibet rođena u Kaliforniji, a obitelj sve do ovog lipnja nije dolazila u posjet kraljevstvu, princ Charles bio je vrlo uzbuđen što ju je napokon upoznao. 

- Princ i vojvotkinja Camilla bili su presretni što su vidjeli Lilibet i Archieja. Prošlo je mnogo vremena otkako je Charles vidio malenog Archieja, koji je sada veliki dječak pa se i njemu jako razveselio, a posebno emotivan bio je pri susretu s unukom Lili - tvrdi jedan od izvora za britanske medije.

THE CANADIAN PRESS 2019-06-05

Meghan i Harry, stigli su London, u pratnji djece, sina Archieja i kćerkice Lilibet, kako bi prisustvovali proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II (95).

Iako se nisu puno zadržavali, ostali su dovoljno dugo da svoju kćerkicu upoznaju s većinom bliže obitelji, a budući da nisu bili obvezni doći na sve kraljevske javne angažmane, imali su vremena družiti se s plemstvom daleko od neželjenih pogleda.

Podsjetimo, Harry i Charles jedva su razgovarali posljednjih mjeseci, zbog prinčevog intervjua s Oprah Winfrey (68). Princ Harry i supruga Meghan u tajnosti su, u travnju, posjetili kraljicu Elizabetu po prvi put nakon više od dvije godine izbivanja iz Velike Britanije, a prije nego što su došli do nje, susreli su se s princom Charlesom.

Stručnjak za kraljevsku obitelj Richard Kay za Daily Mail opisao je susret Charlesa sa sinom i snahom. Charles je za taj susret izdvojio tek 10 do 15 minuta vremena.

Princ Harry povodom Dianinog rođendana: 'Svaki dan se sjetim majke. U svojoj djeci vidim nju'
Princ Harry povodom Dianinog rođendana: 'Svaki dan se sjetim majke. U svojoj djeci vidim nju'

- Harry je kraljici i dalje miljenik. Oduvijek ju je znao nasmijati i to joj se sviđa kod njega - navodi Kay. 

FILE PHOTO: Britain's Queen Elizabeth, Prince Harry and Meghan, the Duchess of Sussex pose for a picture with some of Queen's Young Leaders at a Buckingham Palace reception following the final Queen's Young Leaders Awards Ceremony, in London
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije