Ako ste se oduvijek pitali kako spraviti tradicionalnu uskrsnu pogaču pincu, onda ste na pravom mjestu. Portal Gastro.hr za vas organizira PINCAonicu
Prijavite se za uskrsnu radionicu kuhanja 17. ožujka
Portal Gastro.hr u suradnji s Miele Galerijom i di-go kvascem, za vas priprema PINCAonicu - radionicu spravljanja pince!
Ako vas je oduvijek zanimalo što je točno pinca i kako se spravlja, onda ste na pravom mjestu! U utorak, 17. ožujka u Miele Centru u Buzinu, portal Gastro.hr u suradnji s gastro blogerima i chefom Sašom Polojcem za vas održava radionicu spravljanja pince. Ako želite sudjelovati u radionici i naučiti sve o spravljanju pince, prijaviti se možete do 15. ožujka!
A osim dobre atmosfere i degustiranja pince, svakoga od vas očekuje i di-go poklon paket bez čijeg kvasca priča ne bi bila ista. Paket se sastoji od di-go vrećice za shopping, di-go kuharice, kemijske olovke i 3 vrećice slatkog di-go kvasca.
Za dobru pincu najvažnije je dobar kvasac, a di-go kvasac za kolače savršen je izbor. Posebnost novog di-go kvasca za kolače osmotolerantan je soj kvasca posebno namijenjen u izradi slatkih tijesta jer se bolje snalazi u okruženju s više šečera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji. Možete ga pronaći u svježem obliku (40g) ili instant suhom (vrećica 8g). Novi di-go kvasac za kolače je garancija rahlog i ukusnog kolača. točno onakvog kakvog se sjećate iz djetinjstva.
Zato ako želite isprobati novi di-go kvasac za kolače, posjetiti prekrasan Miele Centar i družiti se s blogerima portala Gastro.hr, prijavite se na PINCAonicu!
Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica
Ova ručna bomba eksplodirala je mladiću u ruci. Vatrogasci: 'Prizor u sobi je bio strašan'
20 zanimljivih činjenica o smrti