Obavijesti

Sport

Komentari 2

Odletio i četvrti trener u HNL-u: Gorica otpustila Rajka Vidovića

Odletio i četvrti trener u HNL-u: Gorica otpustila Rajka Vidovića

Tri poraza u zadnje četiri utakmice bila su kap koja je prelila čašu strpljenja Nenada Črnka, a kandidata za nasljednika ima napretek

VIDEO

Hrvatski nogometni prvoligaš Gorica objavila je na službenim internetskim stranicama kako je dogovorila sporazumni prekid suradnje s dosadašnjim trenerom Rajkom Vidovićem.

Pokretanje videa...

Gorica nakon rušenja Hajduka 00:50

Klub iz Velike Gorice tako je 49-godišnji Vidović napustio nakon sedam mjeseci rada. Gorica se službeno zahvalila Vidoviću na suradnji, a on je klub ostavio na osmom mjestu prvoligaške ljestvice. Velikogoričani imaju osam bodova kao i pretposljednja Lokomotiva, dok posljednji Slaven Belupo ima tri boda manje.

U zadnjem susretu Gorica je poražena 0-2 kod Lokomotive, a prvi sljedeći prvenstveni dvoboj je gostovanje kod Varaždina 20. listopada. Gorica se plasirala i u osminu finala hrvatskog Kupa gdje će također igrati protiv Varaždina, u gostima. Do pronalaska dugoročnijeg rješenja kao i u ranijim slučajevima momčad će voditi Mensur Mujdža.

Zanimljivo, na zadnjoj domaćoj utakmici Gorice protiv Slavena na tribinama su se našla četvorica bivših trenera turopoljskog prvoligaša: Sergej Jakirović, Ivan Prelec, Igor Angelovski i Željko Sopić. Možda i Nenad Črnko, kao i Dinamo s Nenadom Bjelicom, bude zaigrao na kartu povratnika na klupu.

U prvoj četvrtini prvenstva tako su trenera promijenila čak četiri kluba, Dinamo (Bjelica umjesto Jakirovića), Rijeka (Radomir Đalović umjesto Sopića), Slaven Belupo (Mario Kovačević umjesto Ivana Radeljića) i sad Gorica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Mario Carević više nije trener Šibenika! Ekspresno pronašao novi klub i ostaje u HNL-u?
PETA SMJENA U SEZONI

Mario Carević više nije trener Šibenika! Ekspresno pronašao novi klub i ostaje u HNL-u?

Šibenik je preuzeo u ljeto 2023. godine i s njima prošao put od druge lige sve do HNL-a. U sezonu je sjajno krenuo s tri pobjede u četiri utakmice