Obavijesti

Sport

Komentari 0

Presudila ljestvica: Hrvatska dobila još jednog olimpijca

Presudila ljestvica: Hrvatska dobila još jednog olimpijca

Kojića je pobijedio Kazahstanac Kiril Gerasimenko i spriječio hrvatskog stolnotenisača da se na novoj rang-listi nađe ispred Filipa Zeljka. Frane Kojić će biti četvrti, odnosno pričuvni član reprezentacije

VIDEO

Porazom hrvatskog stolnoteniskog reprezentativca Frane Kojića u prvom kolu WTT Star Contender turnira u Ljubljani, odlučeno je da će treći igrač reprezentacije u momčadskom dijelu olimpijskog turnira u Parizu biti Filip Zeljko, uz Andreja Gaćinu i Tomislava Pucara, koji će nastupiti i u pojedinačnoj konkurenciji.  

Kojića je pobijedio Kazahstanac Kiril Gerasimenko 3-2 u setovima (2, 9, -6, -7, 8) i tako spriječio hrvatskog reprezentativca da se na novoj rang listi, koja će biti objavljena 18. lipnja, nađe ispred Filipa Zeljka. Frane Kojić će biti četvrti, odnosno pričuvni član reprezentacije, a to je status u kojem je Zeljko bio na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Najbolji hrvatski igrači Tomislav Pucar i Andrej Gaćina plasirali su se u 2. kolo ljubljanskog turnira. Pucar je s 3-1 (7, -7, 5, 9) nadigrao Hongkonžanina Wong Chun Tinga te će za plasman u osminu finala igrati protiv Nijemca Patricka Franziske, devetim na ITTF ljestvici.

Gaćina je bio bolji od Rumunja O. Ionescua s 3-2 (-11, 3, 8, -9, 8), a suparnik u 2. kolu bit će mu Korejac Jang Woojin, 13. igrač svijeta.

U konkurenciji parova Pucar i Slovenac Darko Jorgić su ušli u četvrtfinale, a bolji su bili od Singapuraca Queka i Panga sa 3-1 (9, -5, 8, 6). Za plasman u polufinale će igrati protiv Korejaca Choa Daeseonga i Janga Woojina.

Hana Arapović je zaustavljena u 1. kolu turnira stolnotenisačica od Hongkonžanke Lam sa 3:1 (-11, 5, 7, 7). U konkurenciji parova Arapović i Ivana Malobabić su poražene u osmini finala, a bolje su bile Hongkonžanke Lee i Zhu sa 3-1 (3, 7, -6, 2).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...
KAKO JE DOŠAO U DINAMO?

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...

Plus+ Martin je rođen u Zürichu (iako svugdje piše u Splitu), ima dva brata nogometaša, a Nenad Bjelica za njega kaže: 'Da igra u Benfici ili Portu već bi vrijedio 100 milijuna eura'...

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...
ODUŠEVIO JE

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...

City je primio gol u 26. minuti, ali Mateo Kovačić predvodio je povratak aktualnog prvaka u utakmicu. Izjednačio je u 32. minuti, a na početku drugog dijela zabio i drugi gol
Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba
DOJMOVI S DROSINE

Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba

Plus+ Federico Coppitelli je "preživio" ispadanje od azerbajdžanske Zire i veliku krizu na startu prvenstva, ali kada Osijek protiv Istre prvi put u okvir zapuca u 84. minuti, znači da neke stvari ne štimaju