Obavijesti
komentari
Prešli smo granicu: Hrvatska će na crvenu listu Velike Britanije?
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Of
5 kg očišćenih paprika (debelih rogova ili mesnatih paradajzerica), 1 kg patlidžana očistiti i prekuhati u slanoj i kiseloj vodi. Ohladiti i faširati. Posoliti i staviti dinstati da se voda iskuha. Na ovu masu staviti 7 dcl ulja i dinstati dalje da bude kao krema. Na kraju dodati po ukusu feferone, malo esenca, hrena, malo šećera i sredstvo za konzerviranje. Sipati vrući ajvar u vruće flašice i ostaviti na sobnoj temperaturi da se polako ohladi. Ajvar zatvoriti celofanom.
liliputanac20
Jel može recept za kisele krastavce, ali da budu hrskavi?
Of
U sljedećem javljanju; pratite na Ofkors u komentarima članka.
macor11
sredstvo za konzerviranje nije potrebno . Uvjerila sam se nakon sto sam prosle godine ajvar napravila. Staviti flasice napunjene ajvarom da se jednu 5 minuta Prikaži još ↓
Dk
Nije li bolje prvo u pecnici malo ispeci paprike pa onda ocistit?
Ja...
Ti si kralj! 🤣
Sh
Paprike se peku i konzervans ne treba
Of
Bolje spriječiti, nego liječiti. Ako ne koristite konzervans, primirisati otvorenu flašu ili teglu, i ako osjetite oštar, neugodan miris, izolirajte je trajno u Prikaži još ↓
Of
Svejedno za pečenje paprika, sve je stvar varijacije na temu.
Sh
Ni sličan okus,pečenom puno bolje
Dk
Meni puno bolji sa pecenom paprikom al opet svak imam svoj ukus.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .