Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ko
“Evolucijski gledano, imamo iskonsku urođenu sklonost prema slatkom, prema ugljikohidratima kao izvoru energije”A da? A gdje su to u spiljama pronasli crteze secera, meda i slatkog voca?? Covjek je od uvijek lovac i mesojed vecinski, tek puno puno kasnije je naucio uzgajati zitarice a slatko je jedino imao u vidu meda i voca u izbimnim i rijetkim situacijama, a razlog zasto slatko i pogotovo seceri privlace je taj sto su droga koja izaziva ovisnost. Seceri i kruhovi su otrovi.Preradena hrana takoder. Meso i povrce je temelj zdrave prehrane, no keso je puno hornona danas i zatrovano isto kao i povrce. 
cedevitammm
Slazem se, ali slatko je okus koji smo prvi probali i koji nam je najugodniji. Majcino mlijeko je slatko i taj okus nam najvise pase.
ve
Ja se s vama slažem da su šećeri otrov, pa je stoga netko pametan smislio fermentaciju šećera lojim se ta nezdrava namirnica pretvara u nešto sasvim drugačije a Prikaži još ↓
pa
Eto sada i šećer i kruh otrov. Možda ako imaš poremećaj, ali inače nije. Zdrav organizam izbaci višak i to je to. Što ne znači da treba ići u krajnost pa jesti Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .