“Evolucijski gledano, imamo iskonsku urođenu sklonost prema slatkom, prema ugljikohidratima kao izvoru energije”A da? A gdje su to u spiljama pronasli crteze secera, meda i slatkog voca?? Covjek je od uvijek lovac i mesojed vecinski, tek puno puno kasnije je naucio uzgajati zitarice a slatko je jedino imao u vidu meda i voca u izbimnim i rijetkim situacijama, a razlog zasto slatko i pogotovo seceri privlace je taj sto su droga koja izaziva ovisnost. Seceri i kruhovi su otrovi.Preradena hrana takoder. Meso i povrce je temelj zdrave prehrane, no keso je puno hornona danas i zatrovano isto kao i povrce.
cedevitammm
19.11.2023.
Odustani
Slazem se, ali slatko je okus koji smo prvi probali i koji nam je najugodniji. Majcino mlijeko je slatko i taj okus nam najvise pase.
ve
veselašljiva
19.11.2023.
Odustani
Ja se s vama slažem da su šećeri otrov, pa je stoga netko pametan smislio fermentaciju šećera lojim se ta nezdrava namirnica pretvara u nešto sasvim drugačije a
što povećava osjećaj sreće za više osoba okupljenih oko stola
Prikaži još ↓
pa
panda2
19.11.2023.
Odustani
Eto sada i šećer i kruh otrov. Možda ako imaš poremećaj, ali inače nije. Zdrav organizam izbaci višak i to je to. Što ne znači da treba ići u krajnost pa jesti
samo to. I od vode se možeš otrovati ako je piješ u ogromnim količinama, nestane ti elektrolita i umreš.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .