Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mk
Svako podneblje ima svoj način obrade i sušenja pršuta - ipak dalmatinski sušen na buri, dimljen na poseban način je za mene No - 1 !!!
adeodatus
Pravi domaci Drniski.
mk
a dobar je nemam riječi, a ima još vlaških (kamenjarskih) krajeva gdje dobro se suši i još nešto ako se ne izriže tanko da vidiš kroz njega - e to onda nije guš Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .