Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Jura963
Uvijek me zanimalo jesu li tako velike ribe ukusne isto kao i " standardne" ? Predpostavljam da je som star više godina ...Još ako nema okus po mulju, biti će pava gozba...Čestitke ribiču Dragutinu...
fb
somivi su najukusniji do 10-15 kila...ovi veliki su premasni i sa tako velikih se mora oguliti koža i skinuti dio masti....som je veoma ukusna riba bez kosti... Prikaži još ↓
N2
Njam njam...
Jura963
funky boy ,tko sam i predpostavljala ,taj bi bio dobar i u fišu ,a tko zna ,možda i na rašljama. Nepravda.2 i ja kažem njam ,njam...:)..
N2
Na više načina pohani, pečen u kukuruznom brašnu..........
Cl
Ma okus po mulju da se neutralizirati mirisom lavande.a ovaj som je star 2g.i14 dana.
Jura963
Clio Dva, za lavandu ne znam,ali marinada sa vodom i limunom ili vinskim octom je dosta učinkovita . Vodu treba mijenjati nekoliko puta ....
Cl
som ne klopa mulj,samo se ukopa dole,nije to saran pa da se osjeti po mulju,a sa druge strane,ne znam da u dravi ima mulja,vise pijeska
fb
drava je na tome dijelu pjeskovita barem do OS za dalje neznam,ali iza svakog napravljenog repina od kamena za regulaciju toka drave je mirna voda i tu se talož Prikaži još ↓
Cl
jednom sam muljao svoju zenu al ne u mulju
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .