Obavijesti

Sport

Komentari 3

PPD Zagreb doveo dvostrukog prvaka Europe! Stigao Dibirov

PPD Zagreb doveo dvostrukog prvaka Europe! Stigao Dibirov

Vardar neće igrati u Europi iduće sezone i bilo je teško za očekivati da će zadržati ponajbolje lijevo krilo proteklog desetljeća. Priliku su iskoristili 'plinari' i doveli senzacionalno pojačanje

VIDEO

Ono što se proteklih tjedana nagađalo po medijima danas je dobilo i službenu potvrdu: PPD Zagreb doveo je opako pojačanje na poziciji lijevog krila i popunio prazno mjesto poslije odlaska Davida Mandića, a riječ je o trofejnom ruskom rukometašu Timuru Dibirovu (38).

POGLEDAJTE VIDEO: Kako su Našičani slavili Final Four

Pokretanje videa...

Rukometaši NEXE-a u Final Fouru Europske lige: Pogledajte slavlje Našičana nakon povijesnog rezultata VIDEO

Vijest je potvrdio i zagrebački klub na službenim stranicama pa je nakon Crnogorca Vuke Borozana, Slovenca Aljaža Panjtara i Srbina Milana Milića dres najtrofejnijeg hrvatskog kluba odjenuo i proslavljeni bivši reprezentativac Rusije.

- Dvostruki prvak Europe sa makedonskim Vardarom dolazi nam na poziciju lijevog krila gdje će mu konkurenciju praviti povremeni hrvatski reprezentativac Davor Ćavar i netom pristigli dvostruki prvi strijelac Paket24 Premijer lige Gabriel Buvinić - stoji u objavi PPD Zagreba.

Plinari slažu momčad, a pošto Vardar neće igrati u Europi iduće sezone bilo je teško za očekivati da će zadržati ponajbolje lijevo krilo proteklog desetljeća. Priliku je iskoristio PPD i dogovorio suradnju na jednu godinu.

To bi tek odjeknulo: PPD Zagreb dovodi još jednu zvijezdu?!
To bi tek odjeknulo: PPD Zagreb dovodi još jednu zvijezdu?!

- Jako sam sretan što dolazim u Zagreb, klub bogate povijesti i klub iz čijih su redova iznikla brojna velika imena hrvatskog i europskog rukometa. Očekujem velike stvari u Zagrebu, znam da ću davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici i mislim da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate. S nekim igračima sam igrao ranije, poput Borozana i Čupića, protiv nekih sam se također nadmetao, a neke ću tek upoznati. Smatram da je roster Zagreba dobro posložen i da je idealan spoj mladosti i iskustva. Mislim da naša ekipa ima što za dokazati i da ćemo mnoge ove sezone ugodno iznenaditi - rekao je Timur Dibirov.

Dibirov je samo jedan u nizu rukometaša koji su otišli iz Skoplja. Pavel Andrejev, Gilberto Duarte, Božo Anđelić, Nejc Cehte... Kapetan Stojanče Stoilov, pak, odabrao je ostati kapetan broda...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić