Obavijesti

News

Komentari 2

Poznati chefovi stara hrvatska jela spremali na moderan način

Poznati chefovi stara hrvatska jela spremali na moderan način
9

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, u sklopu projekta ‘Hrvatska 365 gourmet’, u Osijek su stigli Lionel Levy iz Francuske, Filippo Saporto iz Italije te chef slastičar Yoan Dessarzin

Kušali smo neka vaša autohtona jela i predivno je bilo osjetiti i na tanjuru vidjeti svu tu vašu tradiciju i povijest, rekao je u chef Lionel Levy na radionici u osječkom restoranu Muzej okusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

U Osijeku najpoznatiji chefovi svjetskih restorana predstavljaju gurmanske novitete Reporterka: Danijela Mikola

Posted by 24sata on 9. studenoga 2017

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, u sklopu projekta ‘Hrvatska 365 gourmet’, u Osijeku su Lionel Levy iz Francuske, Filippo Saporto iz Italije te chef slastičar Yoan Dessarzin iz Francuske, nositelji Michelin zvjezdica kvalitete pred 60-ak kuhara iz Slavonije i Baranje pokazali kako se hrvatska stara jela mogu prirediti na moderan način. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
DORH pokrenuo izvide kupnje zemljišta Ivane Kekin u Istri?
KUPILI PO POVOLJNOJ CIJENI

DORH pokrenuo izvide kupnje zemljišta Ivane Kekin u Istri?

Kekini su veći dio zemljišta, ukupne površine 412 kvadrata, kupili 2018. od grada Buje na javnom natječaju. Početna cijena koju je grad tražio bila je manja od 9 eura po kvadratu