Obavijesti
komentari
Buknuo požar u Zagrebu: Zapalio se dimnjak restorana
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ninorasic
treba uzet pare od osiguranja dok se moze
B1
Ako je ovo Restoran Sv.Nikole on je nedavno isto gorio ako se dobro sjecam
CobaltTheSharp
Da, da. Tog sam se odmah sjetio kad sam vidio da e o tom restoranu radi.
Maligreen
Ne ciste ventilaciju i skupi se mast i onda se karamelizira kad se ohladi i tak se to nakuplja i onda kad se zapali kaos
aj
Pretpostavljam da se u restoranima ne kuha na drva, pa sigurno ni nemaju dimnjak. Radi se o ventilaciji /odvoda iz nape, samo to treba redovito čistiti, redovit Prikaži još ↓
Ekscem
Čekaju da se nataloži dovoljna debljina masti pa onda stružu i melju za burek.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .