Obavijesti
komentari
Povlači se s polica: Salmonela u piletini domaćih proizvođača
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ce
Ma odlično. Sada nakon 15 dana obavijestite da je u svježem mesu piletine pronađena salmonela. To meso je ili već davno prodano ili negdje smrdi. Ali morate znati, ne postoji piletina bez salmonele i sve što treba raditi s takvom piletinom je pažljivo rukovanje i nakon toga dobro pranje ruku ili priprema u rukavicama a nakon toga dobra termička obrada.
mi
Prava istina je da u gotovo svakoj piletini ima salmonele (i ne samo u piletini) što ovisi i o načinu prehrane, ako jedu koštano brašno i sl. Ako se čuva i tran Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .