Sarajevski ćevapi proizvođača Škorić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli, nisu u skladu s Uredbom o mikrobiološkim kriterijima za hranu
Povlače Sarajevske ćevape: U njima pronašli opasne bakterije
Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je potrošače o povlačenju i opozivu brzo smrznutog proizvoda Sarajevski ćevapi, hrvatskog proizvođača Škorić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli.
Sarajevski ćevapi proizvođača Škorić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli, nisu u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o mikrobiološkim kriterijima za hranu, istaknuto je.
Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu tog proizvoda u pakiranju od 1000 grama, s natpisom "brzo smrznuti proizvod, zamrznuto dana 16. svibnja 2018., LOT 208755, bar koda 3 858883 221343, najbolje upotrijebiti do 16. studenog .2018., proizvođača ŠKOKIĆ d.o.o., Kaštel Sućurac, Hrvatska".
Proizvod na tržište stavlja veleprodajni subjekt u poslovanju s hranom Stanić d.o.o., Sveta Nedelja.