Nema do domaceg paradajiza, kad ga rasjeces na 4 djela cijela kuhinja miriši. Malo kukuruznog ili raženog kruha, maslinovog ulja i netreba ti više ništa.
Jura963
09.5.2015.
Odustani
Ma tko kaže da je"volovsko srce" najružnije ? Svaka sorta ima svoju čar ,a ova rajčica je mirisna, velika , ukusna i baš lijepog i zanimljivog oblika . Još ako
je uberemo u vlastitom vrtu gušt je potpun :)
Prikaži još ↓
aj
ajetodoo
09.5.2015.
Odustani
Sad bude Todorić propal kad svi imamo u vrtu domaći paradajz.
j1
josefina_1
09.5.2015.
Odustani
uz rajčice sve se lbolje, pašteta,mesni narezak,svježi sir,špek.....mmm
Mo
Moslavka
09.5.2015.
Odustani
Imam deset vrsti rajcica i sada brzo budem mogla posaditi flance na vrt. Nema nista boljeg od domace rajcice a volim i domace paprike pa mi sada flanci rastu
kao ludi.
Prikaži još ↓
XX
XX87SS
09.5.2015.
Odustani
Plačem za malim urbanim vrtom i ženskicu koja bi ga obrađivala!;);)
Dk
Deaktivirani korisnik
09.5.2015.
Odustani
Najbolje su domaće iz vrta. Svake godine uzgojim "flance" od stare sorte, te uvijek imam
domaću komu sam naslijedila od bake.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .